Semester :)

Semestern har ägnats åt renovering.....

Vi har slipat tapeter, spikat nytt tak, satt panel på väggen....ja det är inte färdigt ännu men min semestervecka är inte slut än. Jag ska vara färdig innan måndag!!

Har även hunnit med at var på Folkrace, det är ju Festivalen i motala denna vecka så jag och Gisela hängde med Kenta in i går. Vi ska nog följa med in på Söndg oxå när det är Finaldags!! Känner inte att jag vill vara med alla 5 dagarna, vill få mer gjort på min semester!!

Längre inlägg än så här blir det inte idag, nu ska här slipas fler tapetskarvar!

Ha det gott....

PÖSS


Måndag den 7 Juli

Ny vecka...nya mål. Nya förväntningar, ja jävlar i havet. Skönt start på veckan kan bara innebära att denna vecka kommer bli den bästa veckan på väldigt länge. Jag behöver det!! Inte för att tidigare veckor varit pissveckor utanför att det kan ALLTID bli bättre!! Jag kan bli bättre, Vi kan bli bättre...allt handlar om inställning och engagemang! Vill jag då kan jag! Det gäller allt här i livet!

Jag mår bra, helgen som varit har jag tillbringat med familjen på bästa tänkbara sätt. Denna helg gav mig kraft och energi. Härligt!

Nu tänker jag avsluta denna måndag i samma härliga anda som den började och jag tänker se till att varje dag denna vecka bli lika underbar!!

PÖSS

None

RSS 2.0