Ditt lilla....

....ditt lilla *piiiip*, allt bör inte skrivas med ord men jag måste bara få ur mig detta. Du är så patetisk!! Du är så trög, nästa gång jag ser dig så vet jag inte vad jag gör. Du väcker verkligen hatet i mig!! Är du så jävla dum så du inte förstår??? Ja bevisligen. Vill du ta fighten så välkommen.....annars kan du väl bara se till att hålla dig borta.


//Carin


Ska fixa frillan idag...

Det ska bli så jäkla skönt at få kapa lite igen, känner mig långhårig, hur nu det kan vara möjligt?? Har ju inget hår knappt men det lilla jag har känns som en hel buske på skallen. Ska fixa till färgerna i tuppkammen också, har bara inte bestämt mig för vilka färger....eller om den bara får bli blond. Hmm tur att jag har en bra frisör som vet vad jag vill för det vet inte jag...haha. Bilder laddas upp lite senare.

Saknar mitt kafferep med Malin!! Nu får jag vänta en hel vecka....men ni vet ju.....den som väntar på något gott....
Hoppas du har det bra Malin och att det inte var något tråkigt som kom ivägen!!



PÖSS


Länge sen jag skrev något på riktigt nu...

Ja vart ska jag börja, många tankar som egentligen skulle behöva skrivas ner men det finns vissa människor som läser här som inte har tillträde till alla mina tankar och funderingar.  Här kommer iaf ett litet utbud....

Jag försår verkligen inte hur endel människor är skapta! Det skulle vara så otroligt intressant att få tillträde till vissa människors hjärna, få leva deras liv en dag och se hur de verkligen tänker och fungerar. Jag har så svårt att förstå hur man kan behandla sin omgivning med en total avsaknad av respekt! Hur man kan häva ur sig vissa saker, en del människor är bortom all räddning. När man inte vill lyssna, när man inte vill förstå, när allt bara kretsar kring ens Ego. Hur kan man låta bli att försöka förstå?? Hur kan allt kretsa kring en människa..... Hur kan man må så dåligt och inte förstå det själv? Fast i vissa fall verka det inte hjälpa att man talar om sanningen, vill man inte förstå så gör man inte det.

Renoveringen hemma går framåt och resultatet blir riktigt bra, vi är inga experter vare sig jag eller Kenta men vi gör så gott vi kan och slutresultatet blir riktigt bra. Det är kul att komma hem och faktiskt känna att vi trivs, vi börjar få ordning på huset. Än återstår det mycket men vi är en bra bit på väg. Matplatsen och hallen är snart klara....såå fint kommer det att bli! Nästa projekt att dra igång är Garaget. Bygglovsarkitekten på komunen är tillbaka från sin semester from idag så nu vänta vi bara på det sista pappret: Godkännandet från henne. Allt annat är klart och övriga personer som vi pratat med på komunen menar på att det inte ska vara några problem. Men men...man ska inte ropa hej.... Sen har vi ju rummet i källaren som ska snyggas till och göras om till "master bedroom". Gisela behöver verkligen ett större rum, så förhoppningsvs så kanske hon kan få flytta in i vårt till nyår!? Går allt vägen och vi hinner med så ska det inte vara några bekymmer där.

Har tagit ett beslut om att lägga om kosten, äter åt helskotta fö mycket kött, magen pallar inte. Så när jag var och handlade sist så blev det mycket fisk och kyckling kan jag tala om. Har aldrig haft så mycket fisk i frysen som jag har nu. Skulle dock behöva köpa en bra kokbok med fisk och kyckling rätter i. Köpte även hem en påse med Cornfärs, måste testa och se om det blir bra men det i köttfärs såsen, men hur fasen gör man köttbullar på veg. färs?? Den ska ju tillagas fryst! Köp färdiga veg.bullar då sa mina kollegor.....näää här köps inga färdiga bullar, jag vill göra. Så om någon som läser detta vet hur man kan göra veg.bullar så meddela mig gärna.  Vill dock poängtera att jag inte tänker bli vegan eller vegetarian på Riktigt....vill bara utesluta kött för att se om jag kommer att må bättre.  Trött på att ha en magen som alltid är i uppror!!

Mer då....ja jag kan ju meddela att jag fick et hmla trevligt besök härom veckan, eller det var egentligen besök till Gisela, försenat födelsedagsfirand var det. Malin och Philip kom hit.... Åh det var så kul att få sitta ner och bara umgås igen med Malin. Gisela och Philip ses ju både nu och då, Malin och jag skrattade gott åt dem. De beters ig som ett gammalt gift par...hihi Sååå söta är dem iaf. Har faktiskt bokat upp en fredag med Malin igen så nu ska här provas kaffemaskin....har ju inte gjort det ÄN!! Skäms på mig, osocial är jag. Trevlig kaffe stund hade vi iaf och jag hoppas och tror att det blir många fler såna trevliga stunder!

Hade trevliga dagar med pappsen å semestern också....haha Vi satt uppe till halv 4 första natten och pimplade öl och bailys. Tyckte väl att det blev lite ljust ute helt plötsligt. Hmm mycket att prata om hade vi. Andra kvällen blev inte så sen, det var lite kallare ute då så då somnade vi väl vid 2 eller nått. På lördagen fortsatten han mot Svärtinge så Gisela och jag knallade över till Kicka. (Våra män var i Tullinge) Där intos en lunch och sen var vi tvugna att börja dricka sambocka och lakrits shots...hihi ja ni kan ju tänka er hur fina vi var när gubbarna kom hem vi femtiden. Lite småsliriga kanske.... Men trevligt va det iaf!

Nu är kaffe suget för stort så det blir inte så mkt mer skrivet nu men håll ut.....mer är på G. Måste bara sortera ut lite.

PÖSS

...............

Ja semestern har ju tagit slut för längesen så nu jobbar jag igen, Gillart ;) Renoveringen hemma fortgår och allt börjar ta form nu! Kul att se hur det går framåt och att det faktiskt börjar bli klart! Det går ju inte lika fort nu när vi båda jobbar men den som väntar på något gott.....
Jag försöker hjälpa till så mycket det bara går med renoveringen trots värken jag har i kroppen, tänker inte låta värken styra mitt liv. Jag gör det jag vill så länge kroppen orkar, trots att det kanske vore bättre att ta det lilla lugna ibland...haha. Men det skulle inte vara kul att bara sätta sig ner och tycka synd om mig själv.

Hoppas nu på lite bättre väder i veckan som kommer, lite värme i lederna vore inte helt fel!!!!

Nu är det dags att jobba!!

PÖSS

RSS 2.0