Jag önskar Alla mina läsare....

Ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Ser fram mot 2008 och vad det året har att erbjuda! Tror på ett riktigt kanon år för oss alla!

Det blir inget mer bloggande 2007 nu så som sagt var:

Gott Slut Och Gott nytt!! Ta det lugnt med skumpan ikväll nu...hihi

                      

Hihi.... :)

Me like..... Mår bra, stressar lite men det är positiv stress. Mmmmmmm njuter av min tillvaro....just nu känns livet som en riktigt härlig gräddtårta. Någon som vill smaka...haha.

Var hos Åsa på Donken och käka lunch....Me like very much! (Att få träffa Åsa igen alltså) Qp:n var iofs riktigt god men är ju inget större fan av Donkenkäk....SORRY! Gott Kaffe blev vi bjudna på också :)

Har precis spenderat pengar på ett par snygga svarta klädesplagg, måste ju vara svartklädd på jobbet och eftersom vi inte beställt våra nya "uniformer" ännu så shoppade jag loss på ett par snygga plag som jag kan ha tils vidare! Gillar att det ska vara svarta kläder...stilrent!

Nä nu ska jag lyxa vidare, orkar inte laga mat idag eller rättare sagt orkar inte bry mig så det får bli hämtmat från något ställe i byn...pizza eller kinamat, kan inte riktigt bestämma mig vad jag vill ha. Hmm...varför inte en hamburgare från sibylla??!!

Ha det gott nu!

PÖSS

GOD JUL!

God jul till er alla som läser min blogg. Jul bestyren är nästan klara nu, bara Jansson kvar att göra och det tar ju inga tider!

I eftermiddag ska vi ta en promenad til kyrkogården och tända ljus för våra nära och kära som inte är med oss längre! Det blir även en tripp till Kentas syster och hennes familj. Vi måste ju knalla dit och se hur de har det i nya lägenheten! De stackarna flyttar ju precis lagom till jul och har ju lite mer att stå i än vi andra som "bara" fixar inför julen. Vill inte byta med dom! Så vi tänker iaf gå dit och kanske tigga till oss en kopp kaffe...hihi. Måste få störa en lite stund, hoppas dom har överseende med det!

Idag har ju även pappsen kommit hem till sverige för gott! ÄNTLIGEN! Till råga på allt ska vi även bli jobbarkompisar, haha inte illa ju! Allt detta tack vara min älskade bror som anställt oss båda ju! Hmm undrar om han vet vad han ger sig in i lilla bror. Men jag tror han tål det!

Nu tänker jag värma mig en kopp glüwine (stavning?), det är som glögg ungefär fast mycket godare. Blev helsåld på det när vi var i kiel förra året! Riktigt gott och mycket värmande. En rykande kopp, lite härlig musik och bara känna hur skönt det är att inte behöva stressa....allt är ju klart i god tid för en gångs skull!!

Ha nu en riktigt härlig Jul!

PÖSS

Ja då har jag...

.....nog bestämt mig. Bara ett par detaljer kvar att lösa men det är inga värdsliga saker så vi kommer nog att komma överens. Skönt!

Var och tatuerade mig igår igen...haha. Äntligen. HAr lite ont idag kan jag erkänna....men vill man vara fin får man lida pin. Självförvållat. De andra har inte gjort så här ont efteråt fast å andra sidan är de inte lika stora heller, kan ju ha nått med saken att göra!

Nu ska jag fira min födelsedag och bara njuta av livet som komma skall! Redo!

Just nu älskar jag hela världen! Är sååå himla nöjd, mår himelskt bra! Hoppas bara att känslan håller i sig, eller som en klok person skulle säga: Se till att du håller dig kvar där du är,  det är bara du själv som kan påverka! Skapa dig den framtid och liv du förtjänar. Och det är precis det jag har gjort nu..hihi.

PÖSS

Reaktioner...

ja det har jag fått på det jag skriver, ha i åtanke att det jag skriver är MINA tankar, det här är min blogg och det jag skriver är mina privata tankar, mina privata åsikter. Tål ni inte att läsa det så låt bli då! Jag skriver inte det här för någon annans skull, det är mitt sätt att skriva av mig lik väl som andra skriver dagbok. Visst vem som helst som hittar hit kan läsa mina tankar men ni gör det på eget bevåg. Vill ni inte veta vad jag tänker eller vad jag tycker så låt bli att läsa, jag hänger aldrig ut någon med namn eller kränker någon. Jag står för varje ord jag skriver så har ni åsikter om det skrivna så går det bra att lägga in en kommentar. Längst ner efter varje blogg så står det Kommentar, det är bara att klicka där. Sen om jag tar någon notis om det skrivna....det återstår att se, men jag tänker inte be om ursäkt för något jag skrivit eftersom detta är min privata blogg. 

Hoppas att detta rätar ut några av era frågetecken.

PÖSS

Ja vad ska jag säga...

är visst riktigt attraktiv på marknaden just nu...arbetsmarknaden alltså! Hmm det blir jobbigt när man helt plötsligt kan välja. Kaxigt, ja kanske det men jag tycker att jag kan få vara det ett tag! Haha

Annars då...Jo har haft en mycket trevlig dag med min familj, Maria (svägerska) tog med sig Amanda och åkte till mjölby så barnen fick umgås lite. En tripp till la stada blev det också där vi intog en fika. Lagom när vi skulle gå hem så ringde ju brorsan och ville komma över också när han slutat jobba! Ja jäklar va trevligt vi hade det! Har inte hunnit spendera allt för mycket tid med nära och kära sista tiden ju men idag tog vi ifatt en del av det vi missat! NICE!

Nu har lilltösen precis lagt sig och jag tänkte kliva in i en varm och härlig dusch.

Ha en underbar kväll.

PÖSS

Hmmm

Vad har hänt....har nog turen på min sida just nu! Underbar känsla?! Ja det kan ni ge er fan på! :) :)



Till dig som verkligen vill mig illa: Ta du dina åsikter och värderingar och dra dit pepparn växer. Du får inte som du vill iaf! Fy fan va gött! Inte ofta jag känner sånt hat och förakt mot en annan person men just nu hatar jag dig mer än allt annat! Du får vad du förtjänar! haha. Skrattar bäst som skrattar sist! Falska människor är det värsta jag vet! Människor som inte står för vad de tycker och tänker, som inte vågar konfrontera.



Till er andra: Love you all.

Ankan: Älskar dig min vän! Du finns hos mig hela tiden!

PÖSS

Glädje!

Jag känner en enorm glädje just nu, en glädje jag inte känt på väldigt länge! En underbar känsla och jag tänker hålla fast vid den så länge jag bara kan! Jag är lyckligt lottad med en underbar familj, ärliga vänner och otroliga grannar. Vad kan gå fel....just nu: INGENTING! Tänker ta tillvara på den här tiden och se till att utforma mitt liv så att det blir bäst för mig och min familj.

Julen närmar sig med stormsteg och jag har faktiskt tid att se till att den blir så bra som jag önskar, vilket inte hade varit möjligt för en vecka sedan! Fyller ju även år snart och har tid att fira den, vill inte ha några presenter utan hoppas bara på att vännerna vill komma över på lite kaffe och sitta i lugn och ro, prata lite skit och uppdatera mig på vad som hänt den senaste tiden, har ju inte direkt haft tid att vara social...haha. Men det blir det ändring på nu!

Ska även tatuera mig nästa vecka...äntligen. Fan va kul det ska bli.

Livet leker och jag mår för första gången på väldigt länge riktigt bra! HURRA!!!!

Love you all.

PÖSS

Min resa!

Jag fortsätter på min nya resa mot framtiden med destination okänd! Många tankar om vad framtiden har att erbjuda och jag ser framtiden an med ett leende. Jag känner mig fri, fri att göra det JAG vill, inte vad någon annan vill! Jag kan inte hålla käften, jag kan inte hoppa bara för att någon säger att jag ska det! Det finns många som skulle frågat hur högt, men jag är inte sån!! Jag tar inte hur mycket skit som helst! Jag har alltid valt att gå min egen väg och jag kommer att göra det i framtiden också. Erbjudanden finns, men vill jag ta dem? Kanske dags att våga ta klivet! Klivet mot att bli egen, eller...tja jag vet inte. Flytta här ifrån....tja varför inte!? Blir saker och ting som jag vill ja då kanske det blir så...jag och min familj är inte främmande för tanken, den har funnits där förut och nu mer än någonsin....

PÖSS


Vägskäl...

Ja då var jag vid ett av alla livets vägskäl igen då! Valet denna gång är riktigt lätt. Jag väljer den vägen som leder mig framåt, mot målet... Livets mål! Mitt mål! Jag väljer den vägen som känns rätt för mig och idag har jag tagit ett stort kliv ut på min nya resa. Känns riktigt skönt. Jag väljer att ta med mig många på min väg, de flesta får plats, några kommer att hamna lite längre bak i min buss, några hamnar i mitten och de som betyder allra mest för mig kommer naturligtvis att hamna långt fram. Sen finns det tyvärr de som inte alls kommer att få en biljett till min fortsatta resa. De kommer av olika anledningar finnas kvar i mitt liv men de sitter inte i samma buss som mig, fel val, fel inställning, knivhugg i ryggen och massor av andra olika anledningar gör att de inte är välkomna ombord. Men det viktiga är iaf att jag har gjort mitt val och det känns så skönt! Just nu mår jag riktigt bra och jag har en bra bild av hur jag vill att min framtid ska se ut. Ni som väljer att följa med mig på min resa mot nya äventyr kommer få en spännande utflykt mot nya mål. Solen skiner och jag vill ge er alla en upplevelse som ni mår bra av! Vänner, kollegor och framför allt min älskade familj kommer att få en trevlig upplevelse det vill jag lova. Ni som inte är välkomna på just min resa men som ändå finns i perferin (stavning ?) kommer förmodligen inte tycka att resan är lika spännande, rolig. Det är aldrig kul att stå utanför...men valet har varit erat!
Så nu säger jag bara välkomna ombord, spänn fast er. För nu går bussen! (Den har turbo...haha)

PÖSS

Så där ja...

....efter att ha petat i sig lite varm glögg så känner jag mig lite bättre, värken i lederna har dämpats en aning och jag är varm och härlig inombords. Tänk va bra att det finns värmande drycker....hade det inte varit juletider hade det gått lika bra med ett par whiskey. Universalmedicinen nr 1...haha. Snart dax för en varm dusch, sen är jag redo att ta mig an en ny dag i morgon.

Ha en bra söndagkväll!

PÖSS

Typiskt

Ja då råkade jag slappna av lite och vad händer då....Jo då blir jag förkyld. HAr jag tid med det? NEJ! Har varken tid eller lust med det nu. Varför kommer alltid förkylningar när man misnt vill ha dem, iofs vill jag aldrig vara förkyld men det finns ju bättre tilfällen än just nu! Tur att det finns panodil och andra medikamenter....denna gången har det verklien satt sig i lederna. Ont jävlar gör det. Men det är bara att bita ihop och se glad ut. Jag har inte tid utan måste förbereda julen både hemma och på jobbet så sjuk får jag bli i Februari eller nått.

Idag ska jag iaf försöka stryka klart alla gardiner och sätta upp dem. Stakarna och det andra pillade jag upp igår. Det tog tid men fint blev det.

Nu ska jag intaga soffläge en stund och sen får vi se hur resten av dagen går....

PÖSS

RSS 2.0