Det rullar på :)

Ja ni kära vänner mitt liv är bättre än någonsin, jag älskar det jag gör idag och det ger mig även tid över att vara social! Härlig känsla. Jag kan ärligt säga att jag verkligen brinner för det jag gör och jag ser fram mot varje ny dag på jobbet! Älskar utmaningen..... Utan mina underbara kollegor skulle det inte gått lika smidigt den första tiden men vi jobbar jävligt bra ihop och alla hjälp åt, inga knivhugg i ryggen. Vi är ett team, ett team som med tiden kommer att växa sig väldigt starkt. Vi ska bli bäst! Alla ger hundra procent och peppar varandra när det känns motigt. Vi lär oss något nytt varje dag som för oss framåt....underbara känsla!

Annars då....jo då, idag är jag hemma med lilltösen, som förvisso inte är så lite längre, hon har öroninflammation. Stackare! Verkar ändå piggare mot vad hon var igår så Kenta fick nog ta det värsta! Ska försöka jobba lite med schemat hemmifrån idag så gör jag lite nytta iaf!

Hade kick off med jobbet i helgen. Mycket intressant.....fick mig ett par tankeställare, måste våga tro på mig själv till 100%. Kul att träffa hela gänget också, vi är ju två butiker i samma företag, Linköping och Norrköping. Så det var kul att träffa Norrköpingsgänget också, pratar ju bara i telefon med dem i vanliga fall! Efter kick offen var det dags för mat och lite gott att dricka....Nice. Bokade sovplats hos pappa så jag skulle slippa passa tågtider och sånt tråkigt! Vi satt på the Champ och åt gott, drack gott och tittade på melodifestivalen...haha, skrattretande. Shit va dåligt det var i lördags. Sen var det visst något somm råkade vara lite väl kaxig, det var inte jag, personen lovade att om Frida gick till final så skulle han äta upp skorna som han hade på sig....hmmm tror inte han har gjort det än....haha.

Nu ska jag försöka göra lite nytta här hemma....

Ha det gott.

PÖSS

Ankan :(

Jag saknar dig!! Hoppas vi hinner träffas snart! Du är verkligen min soulmate och jag saknar dig så otroligt! Saknaden av dig är väl mitt enda moln på himlen just nu....Fan måste göra nått åt det!





Pöss


"Åsa min vän, vad skulle jag göra utan dig! Älskar dig!"

Smile.....

BRA dag.... Gillar känslan jag har hittat just nu. Motgångarna jag stött på den senaste tiden gör mig bara starkare! Känns som om allt är möjligt just nu, hade detta hänt tidigare hade jag helt sonika grävt ner mig, mått skit! Men idag mår jag bättre, bättre än någonsin och vet ni: - Jag Gillar't!!!! Har mycket ork, mycket kraft! Känner mig oövervinnerlig!
HÄRLIGT!

Till er alla där ute: Se till att ni får det liv ni förtjänar, ingenting är gratis,
det är bara ni själva som kan styra över ert liv.
Ingen annan!


PÖSS

Fan...

.....helvetes jävla skit. Inte alls vad jag hade räknat med....

Jaja....allt går att lösa.

PÖSS
????????????????????????



Vad skulle jag göra utan mina sanna vänner? Vad underbart det är att de finns! Särskilt DU, du som alltid finns där, oavsett. DU lyssnar alltid, finns där alltid, ställer alltid upp....oavsett vad!
Är så glad att du finns *L*. Jag kommer alltid finnas där för dig också, det vet du!


Nu är det dags att krypa ner i sängen och sussa sött!

Längtar efter att mannen i mitt liv ska komma hem.....känner mig ensam ikväll....det är tomt i huset när du inte är här....hoppas du haft en rolig kväll!
Love you!

PÖSS och godnatt!

RSS 2.0