Måndag :)

Härliga måndag! Fick en del gjort och en del blev inte gjort, men lekstugan är städad iaf ;) Så nu behöver vi inte skämmas till helgen när det blir stor kalas! Goda nyheter och söta bilder har också infunnit sig idag! Har energi....massor av energi. Gillar't!

Nu är det snart dax för mat, sen bär det av till källaren för en motionstur! Gött!

PÖSS



Val....skit också....trött idag!

Sälja huset?
                                                                                                        Flytta till landet?
                                          Svälj huvet och byt kropp?
                                                                                                                                                    Väx upp!
Aktivt val?                                                                                                                             
                                                               Tygla humöret?          
                                                                                                                              Ta upp fighten?
                Orka bråka? 
                                                              Kämpa!?
                                                                                                          Vem fan bryr sig?
                     Rätt?
                                                       Fel?
                                                                                              Beslut?!
             Mitt!
                                               Ditt?
                                                                                                                                           Förståelse?!
                                                                  Ångest!?
         
Kan fortsätta hur länge som helst idag! Många tankar snurrar i min hjärna!

Go'natt!

PÖSS     
                                                                                                                   

Jävla omoderna samhälle!

Va fan, när ska politikerna i den här jävla kommunen komma på att det är år 2008? De lever kvar i 20-50 talet. Och vill jag som enskild individ göra något som inte passade på 20-50 talet jag då är det JAG som ska bekosta en ändring! Hur jävla korkat är inte det! Fy fan, är smått irriterad just nu och känner för att inhandla en slagpåse för att lätta på trycket lite! Men det får man väl nte göra heller! Jag betalar skatt till denna kommun, jag gör rätt för mig på alla sätt och vis men vad hjälper det! Jo men punga ut med 50-60 tusen så kanske det kan gå för sig, men det är inte säkert, tror de att jag skiter tusenlappar eller? Vem fan vill lägga ut så mycket pengar på att ändra en sak som var rimligt på 20,30,40,50-talet när det inte är garanterat att det är OK nu, 2008. Jo själklart gör JAG det.Jag har ju obegränsat med pengar så det går hur bra som helst! NOT!!!

Kanske ska förklara mig lite....Vi, jag och sambo, vill riva vårat ruttna, pyttelilla garage på ca 30kvm, för att bygga ett nytt som kommer att bli ca 60kvm. Men nähä tack, det går inte för sig! För på 50 talet tyckte de att det räckte med ett garage på 25kvm så då skrev de in det på nått ställe att så ska det vara! Så nu snart 60 år senare så ska 25kvm fortfarande vara fullt tillräckligt! Jag får gärna riva det gamla på 30kvm och bygga ett nytt men då måste jag se till att det ABSOLUT inte blir större än 25kvm. Tjena... Till saken hör att det garage som står där nu är från 62 när huset byggdes. Men det är helt OK att det som står där nu är 30 det var ju så länge sen nu så det gör inget att det blev större! Men ajbajja mig om vi bygger ett som är större än 25! Då blir det till att göra om!

Jävla byråkrati!!!

Kan tyckas som en baggatell men ni som känner mig och min familj vet att vi är i trängande behov av ett STÖRRE garage.

Frågade damen på kommunen vad vi hade för alternativ. Ja ni kan väl flytta då sa hon! PUCKO!
En kul sak till är att vissa andra grannar har bygg större och det har gått bra! Hmm, börjar fundera på om det har att göra med att vi bor på Nr13.

pöss

Fredag....äntligen!

Ja idag ska jag bara vara ledig och ta hand om mig själv och lillskrutta. Vi ska bara mysa och ha det gott hela långa dagen! Solen skiner ju och varmt är det så det blir nog till att vara ute ganska mycket idag! Ner till centrum ska vi oxå med trevligt sällskap....fika blir det nog en oxå...*L* Det är ju ett måste för mig och Gisela på fredagar!

Nu till något annat.
Vad är det som är så kul med att lägga sig i en annan människas liv? Helt OK om man gör det för att man bryr sig om personen i fråga men jag fattar inte vad det är som är så kul när man enbart gör det för att man vill svallra och gotta sig i en annan persons liv. Speciellt inte i det förgågna! Och framför allt när det ska pratas om saker som man inte vet något om. Är du så jävla nyfiken så fråga rakt ut då! Sätt dig ner med personen och fråga om allt det du gottar dig i! Av mig kommer du inte få några svar för jag tycker inte att det hör hit! Inte nu, inte då, inte någonsin! Men problemet är väl att du är så jävla feg att du inte vågar stå för att du vill veta, du vågar inte vara ärlig och fråga, för du vet att du inte har med saken att göra men du vill så gärna verka viktig. Det du inte förstår är att du bara förstör för dig själv. Men du är väl för dum för att förstå....Nä just det ja....du är ju perfekt, du har inga fel och bister. Det glömde jag. Du gör ju inga misstag och ditt ord ska vara andras lag, eller hur var det nu? Hmm...glöm det. Du kommer att bli ensam om du fortsätter, inte mitt problem faktiskt. Förstår bara inte varför du håller på. Skulle kunna skriva en hel roman i ämnet men det låter jag bli.

Nu ska jag brygga mig en kop kaffe till och sen är det ut i solen som gäller!

Pöss


På bättringsvägen...eller?

Jo då jag tror allt att det går åt rätt håll nu, vi har lokaliserat problemet, tror vi...hmm. Har tagit det väldigt lugnt i helgen och kommer så att fortsätta göra. Ingen ansträgning i onödan här inte. Slappa, vila, ta det lugnt! Sen ska vi få rätsida på det här. I Know!

PÖSS

Free hug!

image1128
Hittade den här hos Anna och den var så söt att jag kunde inte låta bli att följa dess budskap! Gör det ni också...Alla blir glada av en KRAM.

Har sovit på soffan i natt = Trött idag. Hostan jag hade i gårkväll när det var dags att knoppa vill jag inte ens ge bort till min värsta fiende...hmm jo möjligtvis min VÄRSTA fiende....haha.
Så för att Kenta skulle få sova så fick det bli soffan, vilket inte vore helt fel eftersom vi har världens skönaste soffa men den är kanske mer lämpad att halvligga och sitta i, en riktig slapparsoffa, den är inte byggd för att sova i.

Nu ska jag försöka piffa till mig lite så jag ser OK ut på jobbet idag....haha

Smärta...

...ja det är ett bra ord för att uttrycka vad jag har nu! Har åkt på en rejäl bihålsinlammation. Måste nog fixa till det kanske. Men det är väl  ingen ide att ringa vårdcentralen, där får jag väl ingen hjälp om jag inte är dödligt sjuk, knappt då ens. Nä, fy vad elakt. Jag får försöka ringa i morgon. Denna smärta står jag inte ut med. 

Gnällig då...ja, jag tycker till och med synd om mig själv.

PÖSS

RSS 2.0