Nedräkningen har börjat!!!!10...

Fick bli två publicerade inlägg idag...Nedräkning Nr 11 skrevs igår men gick inte att publicera då!! Skitblogg!!!! Idag är det alltså bara 10 dagar kvar...skum känsla men jag Gillar't.

Typiskt bara att det ska vara finr väder när man jobbar och så fort man slutar så börjar det regna!! VARFÖR!!! Imorgon blir det förmodligen skit och piss väder igen för då är jag ju ledig! Dagen ska, oavsett väder, spenderas med min älskade dotter! Vi ska mysa hela dagen lång! Rapport om vad vi hittat på kommer senare då eftersom vi inte riktigt bestämt oss för vad vi vill göra och vi vet ju som sagt var inte hur vädret blir!

Nu ska jag ut och slava i köket...haha. Middagen ska tillredas och det är en mycket komplicerad sådan: Korv med bröd! Har alltid lagat mat på kvällarna här hemma men idag orkade ingen av oss att laga mat så det får blir Korv med bröd eller bröd med korv som endel vill kalla det!

Hur som helst: Ha en underbar kväll.

PÖSS

Ni vet vilka ni är! Älskar Er!
 
Ja, snart har jag gjort mitt sista arbetspass på Donken! Kanske inte för resten av mitt liv men för den här gången iaf! Det är med blandade känslor jag lämnar denna arbetsplats, jag har blivit många goda erfarenheter rikare!! Har ju faktiskt tillbringat 9 år av mitt liv där!! Både på gott och ont, fast mest gott! Har många minnen därifrån som jag lagt in på pluskontot, finns även mindre roliga minnen men de lägger jag bakom mig! Ser fram emot min nya anställning, kommer kräva otroligt mycket av mig, långa dagar och mycket nytt att lära men det ska bli sååå himla kul! Längtar verkligen!

Kommer sakna McFamily otroligt mycket, vissa mer än andra! Men jag får se till att hålla kontakt med dem jag verkligen känner för!! De flesta kommer nog tycka det är skönt att jag slutar...*asg* Är ju inte så rolig alla gånger när jag sätter den sidan till! Men va fan, är man en bitch så är man....*L*

Vi börjar väl nedräkningen idag då.....räknar jag med idag så blir det 11 dagar kvar.....

Åååh...kan ändå inte riktigt släppa obehagskänslan jag får när jag tänker på er som jag kommer sakna...*snyft*.....

Men som en viss speciell person sa: Vi kommer ses....ÖoB kan man alltid åka till och handla schampoo, tamponger och lite sånt.... Jag kommer bli sååå himla glad över att se er i Butiken....kramkalas kommer det att bli.

Ha nu en underbart trevlig kväll i grårusket!
Längtar efter att få se det här igen:
255246-31

PÖSS


Ni vet vilka ni är! Älskar Er!!
 
 

Update för de senaste dagarna....

Midsommar blev som det alltid brukar...Trevligt men REGNIGT!! Varför ska det alltid regna. Läste en bra blogg om midsommarvädret, Prinsessan Anna: Du har så rätt i det du skrev!! Kloka och roliga ord från en lika klok och rolig Tjej!! Vi var hos grannarna och grillade, fikade, dansade och allt det där som hör midsommarn till! Det enda störande momentet var egentligen regnet. Lagom när grillen tändes så var det som om himlen öppnade sig! Jag hade naturligtvis erbjudit mig att sköta grillen! Gillar att stå där och vända och vända....resultatet blev bra och jag var genomsur på ryggen, resten av kroppen fick nämligen plats under parasollet så den var torr!

Lyckad kväll blev det iaf!! Kan inte bli annat i goda vänners lag!! Tack och kram till er!

Midsommardagen tillbringades till stor del i soffan, sambo hade skit ont i knät. Annasr mådde vi hur bra som helst! Ingen bakfylla alls! TV400 hade nån maratonisning med gamla Jerry Springer avsnitt! Fan va vi garvade åt alla sjuka idioter som var där! Senare på kvällen åkte vi till Omberg och grillade korv och passade även på att kolla in den fina Naturen!! Det är sååå fint där uppe!





Många kort på elden blev det, är ju lite av en pyroman, älskar när det brinner! Tog inte med alla här för då hade ni undrat vad jag pysslar med ju...haha.¨

Vid hemfärden ringde Tina och Jonas och undrade om vi ville komma ut på lite kaffe och jag har aldrig tackat nej till kaffe så vi drog dit istället för hem. Det var fullt hus där ute, gäster som varit på midsommarfirande och sedan stannat kvar, mycket trevligt var det! Gott kaffe och trevligt sällskap! Klockan spang iväg och vi var hemma straxt efter 00. Gisela var pigg och glad men somnade ändå skapligt fort! Skönt!!

Idag har det däremot gått i ett! Gräsklippning, matlagning, badsa pool med lillsnörpa, rätta trav, storstädning mm mm Hmm har visst missat att söndag är vilodag!

Nu däremot ska jag sätta mig med kaffe och nått mer på trappan och bara njuta i solen!

Ha det gott mina vänner!

PÖSS!

Ni vet vilka ni är! Älskar Er!
 
 

Nytt Jobb...*L*

...och jag gillart! Har nu efter lite drygt nio år på Donken sagt upp mig! Har fått ett jobb som varuhuschef på ÖoB:s nya butik i skänninge. Spännande! Verkar faktiskt som om allt går min väg just nu. Har haft det motigt hur länge som helst känns det som. Det verkar som att så fort en sak löste sig så följde allt annat med på köpet! Ha! Det nya jobbet hade jag iofs inte fått om jag inte varit så kaxig som jag varit, har insett att det är lika bra att visa vem man är på en gång, ta fram den där kaxiga bitchen som vet att hon klarar allt! Det lyckades iaf, jobbet är mitt och jag har tackat ja!!! Göddig lön får jag också och det är ju plus i kanten även om jag verkligen får slita för den till att börja med. Kommer att jobba mer än 40 timmar i veckan vill jag lova de första månaderna...har ju lite att sätt mig in i! Men vem bryr sig, jobbar gärna dygnet runt till en början.

Känns skönt att få en ny start och en häftig utmaning i livet. Jag behöver det här nu, lägga det gamla bakom mig och se framåt. Har varit så mycket skit sista 1½ året. Dags att lägga det bakom mig och gå vidare i livet....på alla sätt och vis känns det som! Vätternrundan är avklarad, Gubben har friat och jag har fått ett nytt jobb...kan det verkligen bli bättre! Hmmm ja det skulle vara att Pappa sa att han flyttar hem nu också.....Puss min älskade paps.




Nä idag blir det inte mer skrivet än så här....måste sortera mina tankar lite till.....

Ha en underbar kväll!

PÖSS

P.s Har ju köpt våra förlovningsringar idag ju....myser!! D.s

Ni vet vilka ni är! Älskar er!

Här kommer storyn...

255246-40
Jag gjorde det!!! Jag tog mig runt hela vättern, 30 jävligt långa mil, men jag gjorde det och jag överlevde. Måste säga att jag tvivlade ett antal gånger under resan att jag skulle orka...fast innerst inne visste jag nog ändå att jag skulle runt oavsett hur lång tid det tog! Resan började bra och det rullade på fint ner till Jönköping. Det tog en timme mer än vi räknat med tyvärr, vi fattar inte varför för det rullade på riktigt bra men men....Väl nere i Jönköping så var det dags för mat inne i mässhallarna. Jag hade fått feber och mådde allmänt risigt men efter några fällda tårar, potatismos och korv samt kaffe så drog vi vidare. Pappa sa åt mig att det går faktiskt att bryta men jag ansåg inte att det var ett alternativ!? Min kompanjon fick asont i knät men kämpade på, vilket team...haha En sjukling och en skadad! Vi peppade varandra så gott det gick och vi hade god hjälp av min älskade Pappa som följde oss med Mc:n hela resan runt! Väl uppe i Hjo var jag så gott som DÖD!!! Hade verkligen asont i mina lår och mellan skulderbladen. Smärtan går inte att beskriva!!! I Hjo var det återigen dags för käk, lasagne och grönsaker, bröd och dryck. Kaffe på maten fanns även här! Tro nu inte att vi bara stannade i Jönköping och Hjo, mellan dessa var det andra depåer där vi fyllde på med vatten, energidricka, rågbullar, den berömda blåbärssoppan och Kaffe mm. Det var ca 3-4 mil mellan varje depåstopp.

Men iaf...i Hjo stannade vi nog en dryg timme, jag kunde verkligen inte sätta mig på den där saken med två hjul på....orkade inte stå upp och kroppen skek efter vila! Så vi käkade och sen la vi oss i solen på gräsmattan och vilade lite....tanken på att bryta fanns men slogs bort lika fort! Vi skulle bara runt!!

Sagt och gjort! Vi fortsatte vår resa, det gick inte fort mellan varven men framåt tog vi oss!! Nästa riktiga tjutattack från mig kom nog i Karlsborg. Tröttare än jag någonsin varit. Hade mer ont än jag någonsin trodde man kunde ha i mina lår mm (rumpan var dock OK), jag grät och jag grät i ren ilska tror jag...Pappa var återigen där och talade om att man faktiskt fick bryta i Karlsborg, stackars Pappa han tyckte sååå synd om mig. Han led med mig! När han sa att jag skulle bryta om jag inte mådde bra hade jag bara spänt ögonen i honom och fräst: - Aldrig i helvete, jag ska i MÅL! Kan tänka mig att jag fick på mig ett fighting face då...haha. Vi tog oss upp igen och trampade tappert vidare!

Någonstans där på vägen hade min älskade Kenta mött upp på sin Mc. För där mitt i en kurva så såg jag PAPPA och KENTA!! Vilken glädje att se dem! Kenta stode där och såg så glad ut...han blev väl lättat över att se att vi levde! haha. Då hände det jag väntat på såååå länge! Min älskling FRIAR till mig!!! Vilkoret var att jag skulle ta mig i mål! Tror ni jag fick en energikick.... Så vi börjar med en förlovning till helgen nu....Fy fan vad jag är lycklig!!

Resten av resan rullade på i sakta mak, värken och tröttheten gjorde sig allt mer påmind! Men vi var fast beslutna att ta oss i mål! OCH Vi GJORDE DET!! Det tog 18 jävligt långa sega onda timmar men det var fan värt det!!!! Kommer att göra det igen. Blixten sa 14 timmar, jag sa 15 timmar det slutade med 18 timmar men vem fan bryr sig...det var värt allt slit, all värk och alla tårar. Kolla i den fina soluppgången som jag fick se....
255246-31
255246-34

Alla vackra vyer vi sett, den härliga stämningen runt banan...ja hela grejjen...svårt att sätta ord på det men, Helt klart är iaf att det var värt det och jag Kommer att göra det igen, kanske redan nästa år!!
En sak till är säker....jag kommer inte göra det utan Blixten!! Vilket team vi är! Utan dig hade det inte fungerat!!

Nedan följer bilderna i den ordning de är tagna....från start till mål...kolla in den sista bilden...tror ni att jag var trött där eller!?



Så...där har ni nästan hela storyn.

Måste säga att jag är så Jävla stolt över mig själv!! Bra Jobbat!!

PÖSS

Slutspurt på uppladdningen....

Ja då var jag inne i uppladdningens slutskede, snart bär det iväg... Pasta, vatten, bananer, pasta, pasta och mer vatten....hmmm vill nog inte äta pasta mer på ett par veckor när detta är över och bananer kommer jag förmodligen hellerinte titta åt! *L* Har varit nere och inhandlat det sista jag behöver nu, det jag har kvar att göra är att äta, PASTA, åka till cykelmojjen och få den pumpad enligt konstens alla regler och SOVA. Ska ju orka vara vaken hela natten och lite till så det går åt att sova ett par timmar nu på dagen! Detta ska bli ett spännande äventy och nederlag är inget alternativ! Jag ska runt HELA vägen om jag så ska komma i mål kl 23 imorgon kväll...haha. Vi startar kl 22.48 ikväll så jag ska förhoppningsvis vara i mål tidigare än så.... Rapport om hur det gått kommer...

En liknande vy som denna hoppas jag att få se imorgon bitti!!
255246-2

Ha det gott mina vänner....

PÖSS

Ni vet vilka ni är! Älskar Er!

Sviken.........

Har aldrig förr känt mig så sviken som jag gör just nu. Ska inte bli arg, men hon lär märka att det är sista gången jag finns där och "ställer upp". Trodde vi var vänner", trodde jag kunde lita på att det hon sa var sant! Ack så fel jag hade. Det var första och sista gången....Det kommer svida, svida ordentligt, men skyll dig själv. Jag var snäll, för snäll och det kommer JAG få lida för! Fy fan vad besviken jag är just nu! Trots det så älskar jag dig! Kommer alltid finnas där för dig, men jag kommer inte lita på dig igen! Bit i det sura äpplet, inse att det var första och sista gången............

PÖSS

Ni vet vilka ni är! Älskar er!

Låter orden tala...........

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna. Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst lr att vilja mest. Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst lr att alltid lyckas. Att vara stark är att se livet som det är, acceptera dess kraft å ta del av den, att falla till botten, att slå sig hårt å att alltid komma igen. Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast. Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och att alltid kämpa för att nå dit.


Pöss

Ni vet vilka ni är! Älskar er!
 

Lite bilder från gårdagen....

Världen står inte still för att jag ligger hemma och mår dåligt...haha. Mobilen åkte fram och en del saker blev förevigade på bild!

ÄLSKADE PAPPA kom ju på besök....nyrakad och fin. Bilen var tvättad och fin den också men hamnde dock utanför bilden...*L*
255246-27

Gisela älskar ju att bada i poolen och höjdpunkten igår var ju när pappa hoppade i och busade lite...kan säga att jag var smått avis.
255246-26

Storasyster Jennie har ju en Moped som Gisela aldrig vågat sitta på men häromdagen så satt hon på den och hon och pappa gasade runt på gräsmattan, tror aldrig jag sett henne skratta så mycket!! Det var jättekul konstaterade hon nöjt efteråt.
 

255246-25


Detta var alla bilder just nu men fler kommer, måste ut och ta bort poolskyddet så jag slipper höra tjatet från Gisela. Hon skulle nog kunna bada 24-7.

Tills vi hörs igen: -Ha en underbar dag.

PÖSS

Ni vet vilka ni är! Älskar er!


Pappa!!!

Pappa är äntligen hemma igen! Fan va kul. Han droppade in på eftermiddagen, bara så där helt utan att ringa och förvarna vilket han alltid brukar göra. Han börjar nog känna sig somhemma här tror jag....*L* Han vet ju att han alltid är välkommen hit! Gisela blev minst lika glad som jag om inte ännu mer över att få träffa morfar igen! Pappa hade varit och kollat in utbudet av Mc på Motoro inför fredagen, han har ju planerat att åka runt vättern på Mc när vi cyklar, allt för att suporta! Vilken pårla han är. Sambo kommer att göra det samma fast med bilen...Vilket team vi har runt omkring oss, känns tryggt!!!

Har gjort min personlighetsprofil via nätet idag åt ÖoB inför det nya jobbet jag sökt! Hoppas att jag inte gjorde bort mig nu bara...haha...iofs kan jag inte göra bort mig, fick svara på massa frågor om hur jag är som person och det är jag ju på det klara med hur jag är. Problemet var bara att man fick åtta påståenden, fyra skulle du svara jag på, två skulle man svara nej på och två skulle lämnas blanka. Alla påståenden stämde in på mig men det gällde att prioritera dem....Vad passa bäst och vad passar sämst in...hmmm Nio sådana omgångar var det....svettigt!! Hoppas nu bara att jag passar in med min profil i det de söker! Eller hoppas föresten, jag vet att jag är den de söker....*L* Lite kaxig måste man vara....

Nu är det dax att kasta dottern i säng och jag är inte sen att haka på....behöver all sömn jag kan få om jag ska bli frisk och kry!

Så...Natti natti.

Pöss

Ni vet vilka ni är! Älskar er!

Varmt inne, varmt ute, varmt överallt....:=)

Vilken fantastisk helg....rent vädermässigt då....själv tycker jag att den kunde varit bättre. Allt började i fredags när jag och Blixten var ute och cyklade. Kände mig pigg i benen, cykeln rullade lätt och vädret var fint´, men jag fick ingen luft! Kände att det var nått i kroppen som inte stämde. Har varit lite hängig men inte tänkt mer på det. Lördag morgon däremot gick det inte att undvika att känna att nått var fel!! Mådde illa så förskräckligt...gick hem fråb jobbet, där blev de inte glada att dömma av minerna jag fick, men va fan ska man göra.... Vet att det är stört omöjligt att få in folk när det är kalasväder ute men jag kunde bara inte vara kvar! Åkte hem och la mig i sängen och somnade bums, då var klockan typ 11, Kenta, Gisela och Jennie var ute på cykeltur och var på Annorlunda loppis, tittade på hästar och lite annat mysigt. Jag vaknade till lite när de kom hem men somnade om lika fort igen!! Vet att jag blev tillfrågad om mat men jag orkade inte gå ur sängen....Vaknade vid 17 tiden på kvällen och kände ändå att jag var lite piggare...Bra tänkte jag då har jag lyckats sova bort det sjuka...haha...trodde jag ja....Hemma från jobbet idag också. Hoppas bara att jag hinner bli frisk tills på fredag när det är dags!!!!

Annars då, hur har helgen varit? Varm och helt underbar för resten av familjen ju!! Poolen sattes upp i lördags och Gisela den lilla tuffingen badade i den redan på förmiddagen på söndagen. Kan det ha varit 15 grader eller nått liknande!? hhuua...kallt! Men hon hade tappert sällskap av Zelda och lite senare kom Philip och badade också. Åh...höll ju på att glömma...haha...Maria var ju den ända tappra vuxna ju....hon doppade hela sig och låg faktiskt kvar en stund i poolen också....snyggt jobbat!!! Ni borde få medalj. Själv satt jag under äppelträdet och tittade på.

Blev bortskämd i helgen igen...haha...vår underbara Kicka hade bakat Rabarberpaj!!!! Jag bakar inte paj allt för ofta men när jag väl gör det blir det definitivt inte rabarber! Kenta HATAR rabarber!!! Jag och Gisela däremot gillar det skarpt! Kicka hade varit duktig och bakat TVÅ stycket....kom över hit ocg bjöd på paj med vaniljsås....MUMS!!! Denna delikata fikapaus intog vi under äppelträdet i skuggan...härligt! Då kanske ni undrar vad Kenta stackarn fick då....Han bjöds på glass med vaniljsås i stället och det var han lika glad över! Men jag har lovat att baka en hallon/blåbärs paj....så han också får smaka.

Har haft Jennie här hela helgen och det har varit lika trevligt som alltid ju...Hon kommer och går...eller åker rättare sagt, har ju moppen, när hon vill. Kenta och hon var ute och tog en åktur tillsammans med mopparna...haha...kul att se far och dotter ihop på var sin moppe. De tog en tur in till skänninge och käkade glass.

Har annars inte hänt så mycket i helgen, har ju tagit det lugnt för att bli frisk....

Idag är det en stor dag igen...Min älskade Papps kommer hem till Sverige igen...Mmmm härligt! Saknar honom varje dag han inte är "hemma". Det är ju så satans lång till Finland, fast han säger väl samma sak, det är så satans långt till Sverige...haha. Men han har lovat att han har flyttat hem inom 5 år....Så nu har vi nått att se fram emot!! Han har semester nu och åker inte hem förrens midsommardagen igen tror jag! Skit samma, han är hemma nu igen iaf och det är det viktigaste!! Gisela skrek rakt ut av glädje när hon fick höra att morfar kommer hem idag....Hon är precis tokig i Morfar Arne! Ser fram emot kvällen då jag förmodar att vi får ett litet besök....:)

Nu ska jag krypa ner i källaren och se om jag kan sova bort denna eländiga påflugna bacill....Bort, bort!!

Ha det gött.

PÖSS

Ni vet vilka ni är! ÄLskar er!!!

Ännu en dag i väntans tider....

Ja här går jag och väntar och väntar.....under tiden som jag väntar så gör jag ändå lite nytta :) Har jobbat idag, jobbigt som bara den när det kliar i ögonen hela tiden ju!! Har varit på apoteket nu och fixat droppar och spray och faktiskt så har det lugnat ner sig lite. Tack och lov!

Blir ingen cykling idag heller, de har äntligen fått hem hjulet så jag var tvungen att lämna in den så de kan göra ordning den inför de kommande 30 milen. Det får bli till att offra sin fredagskväll, då jäklar ska det ut och köras! Gött, har abstinens ju....

Nu blir det kaffe och ett rök. Sen ska grillen tändas och hamburgarna grillas! Måste bara vänta in gubben, han har varit inne och fixat till Mc:n. Nu har han äntligen den effekt som ska vara i och lite till. Det hade visst tagit hela dagen men det får det vara värt!

Tittar väl in lite senare kanske och skriver ner lite tankar som finns....

Tills dess...PÖSS


KLIAR!!!!!

image1 Så här ser jag ut just nu....ögonene rinner och kliar hela tiden. Fick gå hem från jobbet idag med feber och mina kliande ögon. Har fått sova ett par timmar och febern är borta men ögonen kliar ändå! Grannen trodde att det kan bero på pollen eftersom jag inte mår dåligt förövrigt. Vi får se vad som händer de närmaste dagarna! Har ju faktiskt vare sig tid eller lust med detta! Hoppas på ett sätt att det beror på pollen för då kan jag fortsätta träna inför vätternrundan!

Fick oväntat besök idag också.....gevalia hade jag inte hemma, men löfbergs lila gick bra det med.....min älskade bror kom förbi med dotter Amanda. Ville egentligen träffa Kenta eftersom han ville hämta sina hjul. Men han stannade en stund och pratade med mig istället! Trevligt samtal med många nya insikter om hur saker och ting har varit, jag som uppfattat dessa saker på ett helt annat sätt.....luddigt, hmm ja men skit samma. Jag lärde mig viktiga saker om både mig själv, min bror och framtiden och framför allt så insåg jag att Jag är faktiskt värd det här!! Jag är duktig! Besitter en värdefull och viktig förmåga som jag ska vara rädd om och framför allt: Se till att behålla den inställningen jag har till saker just nu!!

Fan så här nöjd med mig själv är det länge sedan jag var!! Skön känsla....ska behålla den läääänge!

PÖSS

Godmorgon!

Följde Arwiddens råd om att bädda ner mig med mycket kläder för att bli av med förkylningen...hmmm...han måste drivit med mig. Jag vaknade genomvarm iofs men jag var fortfarande förkyld. Ena ögat kunde jag inte öppna, det var precis igenmosat!! Fan, fan, fan. Jag har inte tid att vara sjuk nu, måste ju tråna de sista veckorna nu innan vätternrundan. Hoppas det inte blir värre än så här iaf. Nu ska jag dra på mig jobbarkläderna för nu bär det av till Donken! Dubbellön idag...gött! Ha de´

PÖSS

Utpumpad....

Blir bara ett par kort rader från mig idag. Har suttit på en väldigt krävande anställningsintervju, tog lite mer än en och en halv timme...phu. Nu kan jag bara vänta och se. Känner mig dock stolt över att vara en av få utvalda för denna tjänst. Så nu väntar ett par dagars nervöst väntande igen!! Gaah.
Har även varit inne i skänninge och tittat på alla bilar som cruisat runt....favoriten fanns ju där....en röd mustang!! Me like! Mullrar gott om en sån....

Dax att bädda ner isg, håller på att bli förkyld och det har jag inte tid med!

Pöss

Älskar er mina vänner, ni vet vilka ni är!

Jobbig känsla...

Sviken- Nej
Besviken- Ja
Rädd- Nej
Nervös- Ja
Orolig- Ja
Övertygad- Ja

Jobbigt med alla dessa blandade känslor, får ingen ro i själen, det kommer bli en jobbig natt-dag.....fan

Måste sluta innan jag blir lika tokig som min älskade Prinssesa....Du betyder mer än du tror. Sorry att jag publicerar den fina bilden. Du får väl protestera så tar jag bort den eller så gör du som du brukar: Bjuder på dig själv...*L* Tack för allt ditt stöd...det värmer!!



Något betydligt roligare var jag  med om i helgen. 50 + 20 års fest! Hur kul som helst. Nedan finner niu några av de bilder jag tog. Orkade inte ladda in alla! Fler kommer att visas inom kort!



maria (hon som firade 20) Kläckte ju kvällens komentar också...haha...vi satt tre blekta blondiner i samma soffa och fnittrade, när någon börjar dra "roliga" skämt om hur smarta vi blondiner är. Varpå Maria kläcker: -Jag provade att färga håret svart men jag blev fan inte smartare för det!! Hmmm no wonder....hihi. Puss och kram

Nu ska jag sätta mig framför dumburken en stund....sen väntar en sömnlös natt...orkar inte, vill inte, önskar det var gjort!!

PÖSS


Regn, regn, regn....

Ja så vaknade man upp denna dag då till ösregn! Suck! Är idag hemma för Vård av barn som det så fint heter. Gisela vaknade igår med över 40 i feber och det var inte läge för mig att stanna hemma igår för då hade min stackars kollega fått öppna restaurangen själv. Inte kul. Så igår var Kenta hemma och jag fick vara hemma idag då. Gisela mår bättre idag så det är skönt! Ingen feber iaf. Hostar och snörvlar lite fortfarande men det går i 200 här hemma så hon är på bättringsvägen!

Jobbade som sagt var igår och när jag kom hem så blev det en ficka med failjen. Päronshake och paj hade jag köpt med mig hem. Kaffet var klart så det var bara att sätta sig och mysa en stund. Efter det bar det av till Grannarna, lämnade ett par filmer och bokade in tid för Blixtens och min cykeltur. Vädret var väl inte det bästa, mulet och grått men ändå skapligt varmt. Bestämde att vi skulle dra iväg vid 18.30. Fixade till lite käk innan vi skulle sticka så det bara var att äta när vi kom hem. Kotletter och potatissallad blev det. Men innan turen blev det bara en banan för lite extra energi.

18.30 står jag påklädd laddad och klar utanför Nr17 och vi ska dra iväg. Ser inte ut att blåsa nämnvärt men vi drar till preem och kikar på flaggorna, visst fan blåser det!! Jaja...vi kommer fram till att Skänninge-Mantorp-Mjölby borde ge oss lite medvind sista biten hem. Alltid skönt. Sagt och gjort, vi åker....Ha! Då börjar det regna också....men skam den som ger sig, det rullade lätt, benen kändes riktigt pigga och vem fan har dött av lite regn! en timme och tjugo minuter senare var vi hemma och dyngsura men ändå glad och pigga! Bådar gott det här. Nu har vi vila fram tills på söndag. Hoppas det rullar lika lätt då....

Nu är det ju bara två veckor kvar också....22.48 om två veckor så står vi där i starfållan, förmodligen lite nervös, spänd och antagligen kissnödig också...hahah. Detta har ju blivit ett helt familjeföretag. Jag ska cykla 30 mil, Älsklingen och Gisela ska åka runt med bilen, Pappa ska förhoppningsvis åka Mc. De har bestämt sig för att följa oss hela vägen runt för att stötta, peppa och serva oss om det finns nått vi behöver! Det ska bli sååå himla kul!

Lördag är det stort kalas på Kantorsg. Det firas både 50 och 20 år då! Ska bli riktigt kul! Måste dock komma på vad vi ska hitta på i present. Detta behöver vi inhandla i dag. Men vem fan vill ge sig ut i detta skitväder. Inget som säger att det kommer regna hela dagen men det verkar inte lätta för fem öre!

Nä ni....kaffe och ett bloss...hmm...kanske inget bloss då :) Vi höres senare ikväll.

PÖSS

RSS 2.0