-------

Ett litet hjärta står ensamt och gråter.
Sårat många gånger, men ändå det förlåter.
Sliter i det gör många, de bara tar och tar.
Ändå står alltid detta lilla hjärta ensamt kvar.
Lurat av många, de leker med det lätt.
Men aldrig att någon vill behålla det på något konstigt sätt.
Varför vara med i leken, när man inte reglerna kan?
Varför tro på den kärleken, som sägs vara sann?
Varför leka med andras hjärtan när man har varsitt?
Varför är detta lilla ensamma hjärta just mitt?







En dröm...

Att hålla dig i mina armar
Att känna din hud under mina fingrar
Att ha mina händer i ditt hår
Att känna din lukt
Att viska ömma ord i ditt öra
Att drunkna i dina ögon
Att vara där för dig

En mardöm...

Du utom räckhåll
Du utom synhåll
Du utom hörhåll
Du kan inte se mig
Du kan inte känna mig
Du långt borta från mig

En blir besannad, en är vad jag är i nu




En del av mitt hjärta....

Mina ögon har inga tårar kvar
min mun kan inte längre le
i mitt hjärta är det bara ett stort tomrum
det dröjer ett tag
men snart kan jag börja leva igen
låta mina tårar rinna
min mun kan börja le

Såret i mitt hjärta
kanske till slut kan börja läka
mitt hjärta kan aldrig bli riktigt helt igen
det saknas en bit
den biten slet du loss
och den kommer aldrig tillbaks till oss

Jag kan fortfarande älska
jag kan fortfarande le
men sanningen kan ingen se
under ytan rinner floder av tårar
som ingen får se
jag kommer alltid finnas där för dig
jag kommer alltid älska dig
gör mig hel igen
jag vill för alltid vara din hjärtevän


Tro inte på allt du läser.......=) Vissa saker, vissa ord bara kommer som ett brev på posten i min hjärna, är det fel att skriva ner dem här då? Kanske, kanske inte..... Jag har ändå valt att delge er mina ord. Vissa händelser i mitt liv får mig att fundera väldigt mycket. Jag hamnar i en sinnestämning som kanske är mörk, mina ord behöver nödvänigtvis inte vara relaterade till just den utlösande faktorn. Det handlar mer om....ja jag vet inte hur jag ska förklara för er hur det hänger ihop och jag kanske inte behöver det. Läs det ni vill och skit i resten..... :)





Faan....

....tappat all ork, lust. Är trött! Skit också. Dagen som började så bra, vart tog energin och all lust vägen. Känner mig bara allmänt nere just nu....vet orsaken men inte riktigt hur jg ska lösa situationen. Fan fan fan. Orkar inte med detta just nu. Har allt för många järn i elden för att kunna tillåta att orken tar slut just nu! Dags att ta sig i kragen igen.... Men men saker och ting har en tendens att lösa sig så jag får väl hoppas på det och sen ta fram lite jävlar annama, det brukar jag vara bra på. Ibland är jag extra glad över att jag är så envis och tjurskallig som jag är, kommer väl till pass i dessa samanhang.

Finns så mycket jag skulle vilja skriva ner bara för att få ur mig skiten men det är inte alltid så lämpligt att berätta saker och ting i en blogg, fel ögon kan läsa och då blir det inte bra. Just nu är jag lite tyngd av något som det skulle vara skönt att bara få häva ur sig men som inte är lämpat på en blogg, tyvärr. Detta brukar ju annars vara ett skönt sätt att få ur sig allt som snurrar i skallen. Tur att det finns andra sätt också, jag får väl utnyttja ett sådant istället.

PÖSS

Uppe med tuppen...

Ja idag var jag uppe med tuppen. Blev förbannad på mig själv igår bara för att jag somnade om. Vaknade igår vid halv åtta och var pigg men valde att dra täcket över huvet och sova en stund till. Skulle jag inte gjort, när jag vaknade en timme senare var jag astrött. Så imorse när jag vaknade klockan åtta så gick jag upp, varpå sambo undrar vad jag pysslar med. Klockan är ju åtta sa jag så jag kan lika gärna gå upp nu, jag är pigg. Mmmm men klockan är bara sju fick jag till svar då. SATAN! Men då hade jag ändå gått upp så det vara bara att sätta på kaffe och se glad ut. Klockorna är omställda nu iaf kan jag tala om...haha. Men tack vare min tidiga morgon så har jag hunnit med en hel del. Gisela och jag har varit ute och gått en långpromenad, vi har bakat en sockerkaka (gissa om det var populärt), jag har en smaskig köttgryta på spisen och löven i trädgården är snart borta. Hmm Nöjd? Ja faktiskt. Har ont i kroppen just nu men det är värt det. Jag känner mig nyttig iaf och det är huvudsaken.



Kaffet väntar på mig nu så: Ha det gott därute i sybervärlden!



PÖSS

Sitter här och ja...

ja vad gör jag egentligen? Har jobbat på dagen, gick väl så där om jag ska vara ärlig! Började dagen riktigt bra iaf. Började med ett träningspass, inte det mest intensiva men dock ett träningspass. Sen var det bara att ta tag i butiken och försöka få ordning på allt. Ibland ser det ut som skit, pallar med varor lite här och var, pallar med skräp lite överallt och ja det var inte den bästa morgonen jag sett....Men vi fick till det snyggt till slut. Finns mer att önska men alla gjorde vad de skulle och mer därtill så då kan jag inte klaga! Är stolt över min personal och det är riktigt kul att se att det går framåt, hmm ja för de flesta iaf. Vi kämpar på och jag är helt övertygad om att detta kommer bli kanon i slutändan! Min dag blev tyvärr inte den som kommer gå till världshistorien som den mest produktiva men jag tar igen det en annan dag, lovar. Det var riktigt skönt när klockan blev fyra och jag gick hem.

Så nu ska jag försöka samla ihop mig och vila upp mig i helgen, ingen alkohol...haha. Vill komma pigg och utvilad till jobbet på måndag morgon. De säger visst, jag har läst det någonstans typ i Annas blogg eller?, att måndagen speglar hur hela veckan kommer att bli. haha ja då förstår jag varför min vecka blev som den blev....Skämt å sido, så farlig har den inte varit, men jag har haft bättre veckor.

Nog om det!

Har precis kommit hem efter en trevlig fikastund på stan, alltid kul att sitta på ett café och sörpla kaffe och glo på folk. Välbehövligt var det, fick mig att koppla av och bara vara jag en stund. Många tankar som virvlat i min skalle idag men de försvan en liten stund, den stunden var guld värd. Fick ny energi och ork. Jag kan! Jag fixar det mesta bara jag ger mig fan på´t. Ska nog klura ut en lösning på mina bekymmer nu oxå.......

Nu ska jag sätta mig ner och bara vara jag, kanske rent av hela helgen, får se om det blir något jobba av eller inte, det beror på, det är sånt som märks.

Ha en trevlig fredag allihop!

PÖSS

Stolt...

Jag är imponerad av mig själv just nu...haha. Jo faktiskt. Får ångest om jag inte tränar, det bådar gott. Bara känslan håller i sig så...man vet aldrig med mig ju!! Men nu har jag ett givet mål och då brukar det vara lättare. Än så länge har jag klarat mig utan gnäll om godis och annat men det kan vända lika fort igen, jag vet, jag har varit där förut! Just nu har jag en ganska sträng diet att följa och där ingår inte godis, chips och dylikt.....även om det slank ner en halv pizza igår....skit också. Men den har jag motionerat bort med råge idag ju!

Jobbet då...jo det knallar på. Men just idag var jag mest frustrerad....var på lagret en del idag och fan vad det låter, stackars Kitte och Mattias som är där väldigt mycket hela dagarna. Jag skulle bli tokig. Vad är det som låter då kanske ni undrar?! Jo de lägger ny papp och isolering på yttertaket, vilket medför att de skruvar eller nått genom plåt och det låter hemskt! De ska hålla på i 1-2 månader...haha kul, NOT! Me don't like!
För övrigt trivs jag som fisken i vattnet, handen i handsken, mössan på huv'et etc. Kan inte ha det bättre just nu...eller jo fast ändå inte....kryptiskt, nja lite kanske. Det ger sig med tiden.

Nu är det dags att natta Gisela och sen blir det en sen kvällspromenad, bara gubben kommer hem så, han hemma, jag borta, jag hemma, han borta....vi går om varandra just nu känns det som, men så blir det ibland.

Natti alla sömntutor.

PÖSS

Ps Klockan 06.00 är det dags att träna igen.....gött med gym på jobbet ju! Me like! ds

Ja då har man....

fortsatt dagen på den hurtiga vägen. Började dagen med ett träningspass på jobbet mellan kl sex och sju. Har ju förmånen att kunna träna på visningsexemplaren. Det blev ingen soffa när jag kom hem heller, blev trädgårdarbete istället. Det som kom efter det var kanske inte det nyttigaste men gott var det....pizza.....jag som inte ska äta flötmat nu...aja. Det får väl gå för denna gången. Kvällspromenaden uteblev, var trött i benen. Får ta det i morgon. Vilokväll får det bli. Märker att jag är trött, skriver konstigt tycker jag men det får ni ta....haha. Nu blir däremot soffläge, en liten stund för sen ska jag vara duktig och gå och lägga mig tidigt!

PÖSS

Då var det klart!

Nu finns det ingen återvändo! Jag har precis anmält mig och gannen till vätternrundan 2008! Betalt och klart utan möjlighet att få tillbaka pengarna också, så nu är det dags att börja hårdträna! Vill ju inte se ut så här nästa år igen:

Tanken på att det ska ta 18 timmar igen är obefintlig! Ska se till att hålla mig frisk nästa år och vi har lärt oss av våra träningsmissar föra året!! Kommer träna fler mil och framför allt tyngre mil, mer backträning och ett lite mer intensivt träningsschema. Hopas och tror att vi kommer förbättra vår 18 timmars runda riktigt ordentligt! Fan ta oss annars! Så nu jävlar är det dags för träning.

Har bestämt mig för att fortsätta min sköna lunchpromenad som jag tog för första gången idag, spåret i skänninge, riktigt skönt att ta en promenad i riktigt rask takt på lunchen. Sen får det bli ett antal pass varje vecka på cykeln nere i källaren kvällstid. Är lite sugen på att börja med box på gymmet men det återstår att se hur det blir med den saken. Tiden ska ju räcka till också. Huvudsaken är iaf att jag ger fan i soffan på kvällarna, finns ingen ursäkt till att låta bli träningen när den finns i källaren....behöver inte ens gå utanför dörren om jag inte vill ju! Så dax att ta fram jävlar annamma i mig och bara köra på så det ryker!

Fan va skönt att vi bestämt oss. Svårt att hitta motivationen till att träna om jag inte har ett givet mål. Nu finns målet där så då är det lättare.

En del av er därute tycker kanske att jag är komplett galen som ger mig på det nästa år igen med tanke på hur jag mådde efter årets lopp, men jag måste bevisa för mig själv att det kommer att gå. Blev grymt besviken på mig själv efter årets upplaga som tog 18 timmar! Inte vad jag hade räknat med. Inbte alls kul. Stolt är jag helt klart över att jag fullföljde loppet, hade ju kunnat bryta hur lätt som helst men det fanns inte i min värld då ju! Hade bara bestämt mig för att det skulle gå, sen fick jag må hur dåligt som helst! Bryta var absolut inget alternativ!! Men nu är det som sagt var dags att ta nya tag! TRÄNA! Satan va laddad jag känner mig....haha. Ska bli så förbannat kul att få uppleva denna cirkus en gång til och en gång till och en gång till...ja vi får väl se hur många år i rad det blir!

Dags att sluta rök med då eller? Hmmm jo kanske vore bra...en sak i taget. Det ena leder till det andra....

Minnena kommer tillbaka till denna härliga syn, det är nog det jag ser fram mot mest....härligt!!
      

Solnedgång och soluppgång.....det var oslagbart.....


PÖSS

ÄNTLIGEN!

...som Gert brukar utbrista...är denna dag snart över. Det har varit en väääldigt lång dag. Ä man över 30 ska man bevisligen inte dricka alkohol av den starka sorten och framför allt inte Minttu eller Jäger....haha. Har fått äta upp det kan jag säga. Men jag får väl bjuda på det....eller jag har inget val, jag bjuder på den! Många garv har det blivit idag, som tur är inte bara åt mig. Men någon mer fest blir det inte för min del på ett tag iaf!!! Jag ska ta det lugnt och städat from NU! Har lovat att jobba för två imorgon iaf. Idag blev det mest kontorsjobb, tur att det finns sånt också ibland....*L* Nu tycker ni säkert att det vore kul med lite bilder från festen men det får ni inte, har inga bildbevis....*skönt*

Nu ska jag fixa lite käk, pannbiff, potatis och sås. När måltiden intagits så blir det en rejäl promenad eller en tur på motionscykeln. Måste vara lite hurtig nu också. Den som lever får se vilket det blir...


*ångest*


PÖSS



Staffkomendering.

Som straff för att jag var ute och festade rejält igår så gav jag mig själv trädgårdstjänstgöring idag! Har grävt rabbatten, räffsat löv, grävt trädgårdslandet, klippt träd och buskar och ja det mesta blev gjort. Men fan va tungt de var! Rätt åt mig! Det kan jag gott ha. haha.... Jag sov i och för sig till halv tolv så det blev bara halva dagen ute. Men jag gick inte in förens klockan var sju heller.

Detta var allt för idag.

Pöss

Glömde ju berätta....

Stor händelse denna vecka: Kenta & Kokka har ju varit tillsammans i 10 år! Det ni! Det har inte alltid varit en dans på rosor, det ska gudarna veta....men vi har klarat av det! Det mest underbara är att kärleken växer sig starkare och starkare hela tiden!

Till min älskling: Jag vet att vi tvivlade ett tag på om det någonsin skulle sluta lyckligt, så här i efterhand så vet vi. Vi klarade krisen. Krisen med stort K. Idag älskar jag dig mer än någonsin, trodde inte det var möjligt att känna så här. Har älskat dig i 10år och kommer fortsätta älska dig för evigt! Det är du som gör mig hel!

PÖSS

Vad har hänt nu då? =)

Ja vad har hänt? Denna vecka har varit full av arbete!! Jobbade över hela bunten, antingen före eller efter sitt ordinarie arbetspass! Fyllde butiken, rensade lagret! Ja jävlar vad duktiga alla var! Det verka som om personalen på ÖoB har fått upp samma tempo (nästan) som jag är van vid från Donken! Fan va bra det gick! Jag är stolt över alla som jobbade dessa dagar! Men fy fan vad trött jag är nu..... Vilken tröst att vi då ska ha.....

PERSONALFEST i morgon! PARTYTIME! Alla ser fram mot morgondagen/kvällen. Äntligen ska vi träffas allihop samtidigt utanför jobbet! Har börjat ladda allaredan... =)

Annars är det mesta som vanligt och hur är det då undrar ni...haha....jo jag jobbar äter och sover. Efter dessa veckor som varit så är jag helt slut, inte pga av jobbet kanske, eller delvis, har ju legat efter ett tag nu pga av vissa saker som hänt runt omkring mig, saker som gjort att jag känner mig både fysiskt och psykiskt slutkörd! Men det börjar lägga sig så jag tror nog att jag ska ha laddat batterierna till nästa vecka igen!

Saknar alla mina vänner som jag inte hinner umgås med! Hoppas att de finns kvar. Jag lovar att bättra mig på den sociala biten. Jag saknar er och älskar er! Hoppas och tror att ni har förståelse för att jag inte hört av mig som jag lovat att göra. Men den jobbigaste iden är nu förbi och jag kommer se till att skapa tid för er alla! Ni är ju en viktig del av mitt liv! Någon som jag saknar extra mycket är min pappa....det var helt underbart att ha dig så nära i 3 veckor även om omständigheterna till din vistelse här kunde varit roligare men jag tyckte ändå att vi lyckades med att sprida glädje och solsken över saker, roliga minnen som kom fram och många trevliga skratt. Vi ses snart igen hoppas jag. Det är ju på tiden att familjen tar lite semester och tar båten över till dig för en visit! Eller?

Kvällen ska ägnas åt att tippa trav, så jag blir miljonär...haha... mysa med Gisela, fixa till våra naglar och sånt där tjejigt som Gisela uttryckte det. Kenta är ju ute med sitt jobb ikväll så nu tänker stumpan och jag ha en myskväll.....härligt! Måste ju kompensera de sena kvällarna som blev i veckan.

Ha nu en underbar helg allihop, för det tänker jag ha!

PÖSS

Orkar inte....

Jag orkar inte mer nu! Jag är TRÖTT. Hittar inte energi någonstans. Har tagit det ganska lugnt i helgen men jag är inte piggare för det, snarare tvärtom. FAN!

En liten PÖSS

Mmmmm Lördag!

Låg kvar i sängen lite extra i morse och bara kände hur skönt det var att få vakna i egensäng brevid dem man älskar. Ja, Gisela hade knallat in till oss i natt så jag hade Kenta på ena sidan och Gisela på den andra! Varmt och skönt var det! Nästa gång jag vaknade så var det bara jag och Gisela kvar, inte så förvånande. Kenta släpar sig ur sängen tidigt varje morgon. Spelar ingen roll om det är helg, han kan inte sova länge! Andra gången jag vaknade var det inte lika mysigt...haha...fick en kudde mitt i ansiktet, Gisela ville att mamma skulle vakna, vakna och titta på när hon gör kullerbyttor! Jaja det var bara at kapitullera.

Frukosten är nu avklarad och nu väntar jag bara på att klockan ska bli 10 så vi kan gå och lämna in travet, grannen och jag knåpar ju ihop en kupong varje fredag över ett par glas whiskey. Sen är det ju bara att vänta och se....dagens V75 är direktsänd så svaret kan man få i e.m. Håll tummarna!

Pöss


Ytterligare en vecka som....

......bara har försvunnit. Fast ändå inte. Jag vet ju vad jag har gjort men den har liksom försvunnit på det sättet att jag borde fått mer gjort men pga av en begravning så försvann en hel dag. Jag menar inte att begravningen var ivägen, bara att det var en dag som jag inte hade vare sig tid, lust eller ork att få något uträttat på. Sen var det TVÅ jävla dagar i Västerås, IGEN!!! Satan vadjag ogillar att de la in ytterligare ett seminarium innan året är slut! Har inte tid att sitta å dessa seminarium. Det är helt klart givande en del av det de säger och jag lär mig massor, men det är fel tidpunkt just nu! Tack gode gud för att det dröjer ända till februari innan det är dags igen. Då får vi åka söderut, det blir ju skoj som omväxling. Trött på vägen till Västerås nu, det har ju blivit två vändor dit på kort tid!

Idag var det jag som hade brådis hem, förra gången var det Strimma som ville hem fort som fan. Jag hade brådis eftersom det var dagisfotografering idag och jag hade bokat in en tid kl 15.45 idag, detta gjorde jag innan det var bestämt med resan till Västerås. Fick köra laglydigt nästan hela vägen hem oxå, det sitter ju 3 miljoner fartkameror på den vägen. Kan ha kört för fort vid en av dem men det återstår att se, kommer ju hem en bot i brevlådan då med foto och hela  skiten. Men! Fotografering var det ju.....väl hemma i Mjölby så var det TEMPO som gällde. Parkerade utanför huset 15.25. In och hämta kläder, in i bilen igen och iväg till dagis! Fixa, trixa, av med kläder på Gisela, på med nya kläder, blöta håret, kamma håret och sen iväg till lokalen för fotografering. VI KLARADE DET! Precis i tid stövlade vi in med andan i halsen. Korten blev jättefina och nu har vi räddat julen igen! Dessa kort är en väldigt uppskattad julklapp. :)

Nu ska här stressas vidare en stund till innan jag får lugna ner mig. Hoppas ni andra får en trevlig fredag, det tänker jag skaffa mig iaf!

PÖSS

Sorgens dag....

image110

Jag trodde jag lagt det värsta bakom mig....jag trodde verkligen jag skulle klara av det ! Men det blev jobbigare med fler tårar än jag väntade mig. Jag trodde jag var starkare... Men jag var inte ensam, vi var många som stöttade och tog hand om varandra.

Till Sara: Min älskade kusin, du är inte ensam, vi finns här för dig och stöttar dig. Det var väl ingen som ville att det skulle ta slut just nu, inte så här. Men vi har minnen kvar och vi får se till att förvalta dem väl! Vårda dem ömt. Nu är det upp till oss att ta över och se till att vi håller ihop! Vi fixar det! Finns här för dig, det vet du!

Nu ska jag pussa och kramas med min dotter och sen blir det nog sängen!

PÖSS

ps Pappa, älskar dig! Tack för att du finns!! ds


Tja vad ska man säga...

...en helt vanlig söndag fast ändå inte! Har inte gjort nått särskilt egentligen. Förutom att jag har storstädat, då menar jag storstädat!! Ut med alla mattor, dammat, damsugit, skurat, skurat av alla skåp i köket, legat med kniv och skrapat smuts i hörn och kanter och på lister. En del utan skiten satt nog där när vi köpte kåken...haha. Men nu är det äntligen borta! Det tar sin tid att städa huset när man slarvat ett tag! Skyll mig själv! Storstädade Giselas rum och möblerade om....hotade med smisk om hon inte lär sig att städa efter att hon lekt. (inte för att hon kommer få det men jag är SYNDIGT TRÖTT på att alltid plocka undan efter henne.) Vanlig kommentar från Gisela när jag frågar vem som ska plocka ordning på allt: -MAMMA! Ha tror hon ja...

Vi har hunnit tvätta, laga mat, klippa gräset och baka en äpplekaka oxå....haha ni hör vad duktig jag varit idag va!! I alla fall om jag får säga det själv!!

Nu har jag äntligen ansett mig färdig så nu är det egen vård som står på schemat! Bleka håret samt plocka ögonbrynen är det som gäller, blekmedlet är i och pincetten ligger här brevid. Hoppas bara jag hinner färdigt med allt innan Pappsen och faster Gun  kommer hit! Det är de som ska få äran att äta det goda äpplekakan som Gisela och jag bakade! Åh det vattnas redan i munnen.

Kom ju på en sak till: Mitt uppe i alla städbestyr kom jag på att jag är glad över att jag inte har ett hårigt husdjur! Vi var hundvakt till Fridas schäfer igår och hallå va kul det var...men fan va hår det var i huset sen. Inte för att det gjorde något, skulle ju som sagt var städa idag men tänk va skönt at slippa det där hela tiden, har ju haft hundar förut så jag vet hur det brukar se ut, men man glömmer lika fort...

Har för övrigt kopplat av hela helgen...inte tänkt allt för mycket på jobbet...hmmm...förutom i morse...låg och halvsov och drömde om jobbet hela tiden. Vaknade från och till och varje gång jag slumrade in så drömde jag JOBB!! Skit oxå....haha. Men annars har jag faktiskt kopplat bort det. Det var längesen nu. Jobbet har ju funnits i mina tankar dag som natt ett tag. Stressande.

Nu ska jag sätta mig och terrorisera mina ögonbryn...AJ fan....men den som vill vara fin får lida pin!

PÖSS

Tja en helt vanlig onsdag....

Ja då var det dags igen, möblera om alla torg! Vi körde på som vanligt, fast faktiskt med högre tempo! Tror att vi alla inser att det är vad som krävs. Fast det ska bli intressant att se hur det går när Tranåstöserna försvinner. Hmm har på känn att det kommer kraävas att vi får mer timmar och kanske en person till! Men det återstår att se!

Hade et nytt tänk angående vårat annonstorg idag, har legat vaken på nätterna och funderat vad vi kan göra för att få de att se mer inbjudande ut! Har en vision och jag hoppas och tror att den går at genomföra och att jag får den effekten jag vill!

SÅg på kommentarer att även Kitte hittat min blogg, kul. Välkommen till mina tankar! Detta är mina tankar, funderingar, tycken och tänken. Vissa saker är kanske helt obegripliga andra inte. Ibland är jag deppig på insidan men inte visar det utåt. Detta är ju mitt sätt att få ur mig allt jag funderar på samtidigt som jag gärna delar med mig av mitt liv...haha. Inte alltid så intresant, men jag väljer ändå att skriva det här. Kul att gå tillbaka omm ett år eller två och läsa vad jag skrev. Vissa skaer är helt okej att prata om andra inte...

Kvällen var mycket hektisk. Gubben är sjuk och det var massor att göra, eller inte mer än vanligt men det är klart at det blir tuffare när man bara är en person som har orken att genomföra det som skall göras. Middagen är precis avklarad och nu är det dags att ta en dusch. Känner mig helt slut i kroppen och förstår inte hur jag ska orka resten av veckan. Det kommer förmodligen gå hur bra som helst men det känns tungt när kroppen inte vill fast hjärnan skriker: -Mer, mer, detta är kul! Glädjen, engagemanget, viljan finns där. Det är helt enkelt kroppen som är sliten!


Tills nästa gång:

PÖSS

Kvällen blev precis....

...lika trevlig som dagen varit! Pappsen bara droppade förbi så där...det är vi te bortskämda med! Underbart! Kaffe ville han ha men ingen middag, han äter för lite....*L* Gisela blev överlycklig. Morfar Arne är ju bland det bästa hon vet!
Vi pratade lite skit som vanligt och pappa var ju även tvungen att kika lite på den nya datorn, han är ju bra på det där med datorer....klara det där som inte en annan klarar av riktigt. Bra där...

Lika fort som han kom försvann han igen, kändes det som iaf. Gisela har en lite fundering som hon brukar delge morfar. Hon tycker nämligen synd om morfar, han bor ju aldeles själv. Så det har hon en lösning på: Morfar Arne kan ju faktiskt få bo i våran källare!!! Det ni....

Nu är det nattinattidags för Gisela så vi höres!

PÖSS

Åh vilken härlig Måndag! Faktiskt!

Vilken härlig känsla vi skaffade oss i morse på jobbet! Värsta fredagskänslan....Alla skrattade och log! Då menar jag verkligen ALLA! Ingen som småtjurade, så som vi ofta gör på måndagar. Nästan så man kunde tro att vi tagit oss en sup till frukost! Men det hade vi inte..... På morgonfikat låg vi nästan på golvet så mycket skrattade vi! Ja jävlar va kul det var! Jenny, Frida, Cissi och jag, Kitte och Mattias bara skakade på huvet när de kom in! Hmm undrar vad de tänkte egentligen! Tja vem bryr sig...inte vi iaf! Nu ska jag bara behålla den positiva attityden och köra samma race imorgon oxå...:-)

Tjalalala....tjolahotjolahejtjolahoppsansa.....Med ett glatt humör fixar jag det mesta! Me like! Har varit lite väl deppig senaste tiden me det känns som det vänder nu! Mycket tack vare underbara vänner, pappsen och härliga kollegor!! Utan er skulle det aldrig gå!

Och jävlar vilket tempo vi fick upp, till och med Kite som brukar kunna dra benen efter sig lite...haha...nä vars men jag undrade faktiskt vem som gett honom en hästspark i baken. Han bara log när jag frågade så undrar jag vad han gjort i helgen...... Kul att se att det äntligen börjar hända lite, de som har sett så frågande ut när vi pratat om TEMPO!! Det är inte tiden som saknas, det är tempot! Men nu har de bevisat att de kan så nu är det bara att köra hårt! Lovar dig Kitte att vi ska ha tömt, nja nästa iaf, lagret så det underlättas lite för dig där ute!! Han har ingen lätt uppgift den stackarn, men jag har på känn att han likom gillar utmaningen ju! Bara alla kan se till att ställa saker och ting på rätt plats! En person kan inte göra hela jobbet!

Nu ska jag ta tag i dagens middag....makaroner och köttfärssås!

Ha dé!

PÖSS

Ps. Detta är det första inlägget från min NYA dator....Härligt med en dator som fungerar som den ska. Inte mindre fel när man vet att den är betald och klar oxå. Slippa dessa avbetalningar hit och dit. Gillar min nya lön skarpt! Ds.

RSS 2.0