Vill inte, orkar inte!!

Ligger nerbädad i soffan å tycker väääääldigt synd om mig själv just nu! Inte ens hallon/lakrits skallarna livade upp mig, hmm jo en liten stund då. Men jag orkar inte med mig själv just nu! Vill bara dra täcket över huvdet å gömma mig från hela världen....

Har inte tid, lust eller ork att vara sjuk! Inser att jag har allt för lite tid i mitt "happy place" Varför ska det vara så svårt att få mer tid där....varför halka tillbaks till berg & dalbanan?? Känns som ett maratonlopp mellan essa ställen.....å jag e inte tränad för det!!!

Vad är det som händer egentligen....jag brukar inte va så här negativ....skit oxå!!

Dags att ta lite kaffe å se om det kan liva upp lite!!

//C

Älskade papps :-)

Det var så skönt, papps kom förbi på en kaffe. Har inte träffat honom på typ en månad nu. Han jobbar och sliter som bara den! Fixade kaffe så var han glad!

Det var så skönt att få prata lite, ventilera lite....Tack älskade papps!! Det var guld värt att få sitta ner och bara prata.....bara vara jag......

//C


Berg & dalbana

Jag så känns det just nu! Jag åker en berg & dalbana som jag inte kan få stopp på. Undrar om jag köpte ett klippkort som de klippte alla åk på en gång, för den tar inte slut! Jag orkar inte mer, släpp av mig nu! Jag vill vara på mitt "Happy Place" 

Många tankar, många känslor.....måste sortera. Vill bara få vara JAG igen. Känna att jag finns, att jag är.... Kanske dags att sätta sig själv i första rummet för en gångs skull. Dags att ta tag i ratten och styra lite, inte bara åka med!  
Lättare sagt än gjort men jag måste, orkar inte med mig själv just nu, känns som jag sugs neråt, ner i det svarta hålet.....

Jag orkar inte mer, är trött, är frusen. Det gör ont!  

//C


Å du underbara känsla....

jag har en känsla inom mig just nu som jag aldrig vill släppa....denna känsla får mig att växa, den får mig att må bra. Jag är bara så rädda att förlora den, utan den här känslan vill jag inte vara, jag vill ha den hos mig just nu, i morgon.....för evigt.
Men finns för evigt? Jag tror inte det och det gör mig rädd. För jag vill behålla denna känsla för evigt!!

Alla borde få ha en må underbart känsla varje dag i hela sitt liv, allt blir så mycket roligare, lättare och trevligar då!!


/C

RSS 2.0