Symtom vid Borelia

Exempel på symtom vid Borrelia

  • Allergier
  • Anorexi
  • Autoimmuna sjukdomar
  • Balansstörningar, yrsel
  • Depression
  • Domningar
  • Huvudvärk - även kronisk
  • Inflammationer
  • Koncentrationssvårigheter
  • Minnesförlust
  • Ljud- och ljuskänslighet
  • Lätt feber, "vallningar" eller frossa
  • Muskelsmärtor, fibromyalgi
  • Nackstelhet
  • Nervinflammation
  • Ont i käkarna & tänderna
  • Personlighetsförändringar
  • Reumatiska symtom
  • Ryggvärk
  • Sköldkörtelproblem
  • Stickningar
  • Tinnitus
  • Vandrande ledvärk, stelhet och artrit

Ja vad säger jag....jag stämmer in på ganska mycket...........


Borelia....

Ja idag ändrade sig sjukvården.....
Jag lider av Borelia och det är förmodligen det som orsakat mig mina besvär i lite mer än 10 år....

Vad ska jag säga....konstigt nog så är jag glad över detta besked,.................varför? Jo, borelia kan man bota. Tycker bara att det är lustigt att jag inte blivit testad för detta tidigare. Det är ju inte första gången jag sökt för min värk! Men skit sak samma. Nu är det gjort och jag ska äta medicin i 14 dagar så får vi se hur det ser ut efter det!

Så håll tummarna nu för att det är detta som orsakat mig all min värk! Jag har faktiskt inte lust med detta längre....jag är gnällig jämt hemma och jag orkar inte göra något längre. Jag som skulle hålla huvet högt och inte ge mig! Men sista veckan har varit fördjävlig!

Men....

I morgon hämtas piller och jag ska bli frisk som en nötkärna!!!!!!!!!

Hipp hipp hurra, för just nu är jag jätteglad!

Puss till alla som vill ha en!!

Gräva ner sig eller rycka upp sig....

Ja nu har jag fått "domen".

Nu finns det två alternativ....

1: Gräva ner sig och tycka fruktansvärt synd om mig själv....Låter inte som ett bra alternativ!

2: Rycka upp sig...Låter trevligare.

Jag tycker att alternativ nr 2 låter trevligare och det är det alternativet jag tänker välja. Jag vill inte förvandlas till ett gnällande monster som ligger, sitter i ett hörn och gråter eller tycker sååå synd om sig själv. Det är helt enkelt inte min stil. Jag har ett mål!! Jag SKA köra runt den där vattenpölen i år igen det är mitt val! Jag kommer att klara detta, det vet jag! Jag får helt enkelt lägga om taktiken, träningen. Jag kan fortfarande nå mitt mål, jag får bara välja att göra allt lite enklare, lite lugnare. Måste lyssna på kroppen i första hand annars kommer det surt efter! Men med små enkla steg så kommer det att gå, jag intalar mig det och jag tänker se till att det blir så. Sen kan läkarna säga vad de vill!

Sen har vi även en intern överenskommelse på jobbet....jag är fast bestämd att klara även det målet och eftersom jag då kommer förändra en hel del i min tillvaro så kommer det underlätta för mig att uppfylla ovanstående mål!!

Så nu är det dags att ta på de nyinköpta löparskorna och ge sig ut, ingen löpning idag dock men däremot en riktig långpromenad! Fy satan vad skönt det ska bli!!

Pussar och kramar till alla som vill!!!!

Min Måndag

Ja Måndagen började som vanligt.... Klockan ringer och jag är sååååå trött, som vanligt! haha
Frukosten intogs och samtidigt så kom ett SMS från kollegan att hon var sjuk. Gisela har haft maginfluensa och kan fortfarande inte äta som vanligt, och till dagis får hon inte gå....48 timmars regeln! Jag som tänkt mig att åka hem lite skapligt eftersom jag var tvungen att ta med Gisela till jobbet! Jaja, shit happens. Vi packade ner DVD:n och massor av bra filmer. Brukar vara poppis att ligga i dom ställbara sängarna och titta på film på mitt jobb. Sax, papper och pennor finns på jobbet, populära saker för en snart 6 årig tjej.

Fick tag på Bossen och informerade om läget, inga problem jag kommer....TACK! Det fungerar nämligen riktigt bra att ha med tösen påp jobbet men inte en hel dag! Hon tröttnar efter ett tag. Dagen gick faktiskt riktigt bra. Jag fixade allt på min TODO-lista. Samt lite till....nöjd då! Synd bara att jag inte fick sälja några sängar innan jag gick hem vid 17 tiden! Men det tar jag igen i morgon.

Vi får se hur Giselas mage reagerar på middagen...hoppas på att det ska ha lugnat ner sig nu! Eftersom hon är laktos allergiker så brukar det ta extra lång tid innan magen är OK igen efter en magsjuka, men jag håller tummarna och hoppas på det bästa. Annars blir det till att vara hemma med pappa i morgon!

Nu sitter jag och njuter av mitt kaffe och för första gången på väldigt läng så känner jag mig inte hyperstressad! Kan det bero på att vi snart får efterlängtad förstärkning...mmmm NICE! Skönt att se det på papper hur det faktiskt kommer att se ut inom en väldigt snar framtid.... Tur att vi han kolla på det innan jag stack hem idag, tror verkligen att jag behövde det! Har känt mig som en hyperstressad duracell kanin som gått på droger eller nått!

Det enda som tynger mig nu är då mina ständigt värkande leder! Jag blir tokig! Har så ont så att när det är som värst så vill jag bara gå och hänga mig i garderoben.... Har en tid hos en ortoped, men det återstår att se vad han hittar. Dagens sjukvård är ju tyvärr inte mycket att skryta med! Många gånger så anser jag att de bara lidrar symtomen, de tar inte reda på orsaken. Ta de här tabletterna så ska du se att det blir bra, ja men va fan....är det inte bättre att ta reda på orsaken och sen behandla efter det? Är det för mycket begärt att faktiskt få reda på varför? Varför har det blivit som det blivit nu? Kan jag göra något för att lindra symtomen utan att behöva hälla i mig ett halvt apotek morgon, middag, kväll?? Fast jag är vl besvärlig när jag ställer dessa krav/frågor. Lättare att bara skriva ut grymt starka värktabletter istället. Å andra sidan: det ju bli riktigt livat ju...hihi.

Nä ni, nu tänker jag ta min härliga kaffe och fixa middag!

Stor Pöss till alla som vill ha! Kram får ni oxå idag....kostar inget extra!!!!



Här händer det inte mycket!!

Har varit VÄLDIGT dålig på att skriva på sista tiden.....

Har inget som jag kan delge er här, allt är inte lämpat för en blogg.....

Uppdaterar inom kort om det jag kan! Detta måste vara det tråigaste inlägget jag någonsin gjort....haha men va fan.

Ska försöka lägga upp lite roliga bilder och skriva något roligare....blir kanske på fredag, den som lever får se!

Pöss


RSS 2.0