Dessa rader stämmer så bra!!!



PÖSS

Lång vecka....

ja det har varit en lång seg vecka, är trött, vill sova, men jag är ändå inte trött. Klockan blir framåt 01.00 innan jag är så trött att jag känner att jag kan somna. Fan. Lägger jag mig tidigare ligger jag bara och snurrar i sängen. John Blund ignorerar mig!!! Jag måste nog börja träna igen, då hade jag inga problem md sömnen och jag var piggare på dagarna. Nu är det som en dimma mellan varven.

Varför kommen vi alltid till perioder i livet när vi inte vet vad vi vill?? Eller ni kanske inte gör det men jag gör det! Perioder som vänder upp och ner på tillvaron ganska mycket. Det jag trodde var min värld rasar samman och jag vet inte riktigt vart jag står eller vad jag vill, saker som jag trodde var givna är kanske inte så givna som jag vill att de ska vara. Ibland skulle det vara skönt att bara få vara ensam och fundera. Jag börjar tro att jag lider av höst depression eller nått. Känns som de här perioderna alltid kommer när det är kallt och mörkt!! Jag börjar väl helt enkelt att tvivla på om jag duger.... Känner mig så blek och tråkig just nu.... inte ett dug attraktiv.

Vet att jag är älskad men frågan är väl:
 -Älskar jag mig själv??

Har aldrig varit den söta gulliga typen. Jag har väl alltid varit lite burdus och rättfram av mig. Jag gör som jag vill och gillar ni inte det så skit i det då...det är nog en ganska bra beskrivning. Av någon konstig anledning som jag inte kan sätta fingret på så har ungdomens år kommit ifatt mig, känslan av att aldrig riktig duga. Känlsan av att inte räcka till. Me don't like that feeling!! Jag har alltid stått upp för vem jag är och det har aldrig varit nått problem för mig, förrens nu!? Gillar jag det jag ser i backspegeln? ja det är ju inget jag kan gör nått åt nu iaf. Och med handen på hjärtat så är det inget jag ångrar. Men det behöver ju inte gå hand i hand. Jag kan ibland önska att saker och ting varit anorlunda men utan mitt bagage så vore jag ju inte den jag är idag och för det mesta så gillar jag personen som jag ser i spegeln varje morgon. Men ibland så skulle jag vilja vara anorlunda. Hmm låter nog lite scitzofren (hmm stavning) men det bjuder jag på!!

Hur hade livet sett ut om jag valt en annan väg? Ja det kommer jag ju inte att få svar på. Ångrar jag att jag valde den väg jag nu är inne på? Både ja och nej. Klart att jag funderar på hur livet skulle sett ut om jag valt en annan väg! Gör vi inte alla det??

Är det bara jag som har dessa konstiga tankar?

Varför ska det vara så svårt att bara gilla läget!?

Är det en sen 30-års kris eller kanske rent av en tidig 40-års kris?? Varför kan jag inte bara älska mig själv rakt av?! Varför måste känslan av osäkerhet komma? Varför just nu? Många frågetecken och inga svar. Jag har en bra solid grund att stå på, jag har min underbara familj, jag har mina vänner, jag har ett jobb som jag älskar.

Men ändå så känner jag
mig vilsen, rastlös.

Det känns som om jag blir uppäten inifrån!


Vad vill jag, vem är jag, vart ska jag??

Varför ska det vara så svårt att älska sig själv ibland???


None




PÖSS




En på miljonen.......... :/

Ja en på miljonen är du!! Har inget bättre sätt att uttrycka det på. Du är ärlig, härlig, underbar, tjurskallig, tempramentsfull, energisk. Du är DU och jag älskar dig för det!! Du fick mig på fall direkt. Det klickade verkligen från första stund. Den kontakt jag fick med dig får man inte ofta....därav: En på miljonen. Hur ska det gå....Ja det får tiden utvisa. Men jag släpper dig inte. Du får mig att le, du har lärt mig mycket om mig själv. Jag skulle kunna skriva en hel bok om dig och det du betyder för mig, men skulle någon vilja läsa den....haha nja kanske någon då. Jag vet nog inte riktigt själv hur jag ska hantera situationen jag befinner mig i just nu, det enda jag vet är att allt kommer att ordna sig.


PÖSS


Skönt avbrott ifrån vardagen :)

Jag idag fick jag ett skönt avbrott ifrån min vardag, just nu finns det ingen tid över för socialt umgänge.

Jobbar jag inte så bygger jag garage, ja inte själv då. Älskade Kent gör det mesta men jag hjälper till med det jag kan. Det som övergår vårat kunnande tar vi hjäp av andra för att lösa. En kul detalj i det hela är att mannen som hjälper oss med att mäta och lite annat är den mannen som en gång i tiden byggde huset till min mamma och pappa när det skulle byggas nytt hus på Eldslösa. Jag satt vid köksbordet tidigt en morgon och funderade på varför jag kände igen honom. Av en ren tillfällighet  nämnde jag att vi byggt hus på Eldslösa när jag var liten och då säger han bara -Är det du som är Bergströms dotter? Och så är ju fallet, han har byggt många hus i sina dagar men han kände igen mig iaf. Tilläggas bör då att det är ca 20 år sedan vi byggde det huset. Många minnen blev det då som kom på tal....haha.

Men nu till avbrottet.

Malin och jag har försökt att träffas nu i flera veckor men det har alltid kommit nått mellan. Men så idag var det äntligen dags. Åkte bort till Malin så jag var där straxt efter 10, och vem dyker upp mer då? Jo Vickan kom ju oxå....fan va kul. Där satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord och drack Malins underbara Kaffe....hon har en sån där bra apparat som gör massor av olika kaffe. Smaksatt fick man oxå. Hmmm LYX!!! Det var underbart gott och det var riktigt kul att vi faktiskt fick träffas alla tre idag. Tack för en underbar förmiddag!! Jag behövde det.

Nu är jag åter till verkligheten. Jag håller på att ösa singel till grunden. Tog mig en snabbpaus för att hamna här en stund men nu är det dags att bege sig ut till den STOOORA högen av grus för att ösa lite igen. Kan ju inte låta älskling göra allt själv. Vi inväntar ju bara hjälpen från Tobias oxå...han har ju en grävmaskin som fixar jobbet lite snabbare. Men ju mer vi gjort innan han dyker upp desto bättre. Det är ju inte gratis att hyra in proffs haha.

Pöss och Hej

Ps Bilder på bygget kommer inom kort....har dokumenterat rivningen av det gamla garaget och hela vägen fram tills nu....Kul att ha i framtiden D.s

RSS 2.0