En sjukt bra dag!

Dagen har varit väldigt lärorik och innehållsfull! Fick mycket gjort och jag var nöjd med dagen när jag gick hem. Detta var egentligen en ledig dag men trivs man med jobbet så mycket som jag gör så är det svårt att hålla sig borta. Tack Anna min ängel för att du förgyller min tillvaro. Du är en bra läromästare!
Det är så otroligt inspirerande att jobba med det jag gör just nu och så skönt att känna att vi alla strävar mot samma mål! Jag vet att vi kommer att nå våra mål och mer därtill! Vi är ett starkt team som har alla möjligheter att nå hur högt som helst :) och jag VET att vi kommer att göra det också......

I morgon ska jag vara helt ledig och bara ägna mig åt min älskade busunge! Kanske en shoppingtur....bör nog hålla mig från Linköping bara....annars vet jag ju vart vi hamnar....fast gör det något då? Nää bar en liten fika kanske...hihi Vi får väl se!

Dagens visdomsord: -Snälla flickor kommer till himlen, Vi andra kommer hur långt som helst!

PÖSS

5,5 kilo lättare.

Ja 5,5 kilo försvan mellan fredag natt och måndag morgon...känner mig LITE sliten eftr denna pärs men nu är jag iaf på benen igen! Om än något matt i pälsen. (Tog ju en vända till med magsjuka natten mellan söndag och måndag) Bra jobbat....haha. Inte alla som lyckas vara magsjuka en hel jävla helg! Nu laddar jag inför en ny dag, med friska krya tag och massor av nyponsoppa i magen....

Vi kanske höres senare idag!

PÖSS

Jävla skit helg!

Hade verkligen sett fram mot denna helg på Sova. Lönehelg, folk känner sig rika, de vill köpa sängar...ville verkligen vara med denna helg och sälja med stort S. Men inte fan fick jag det!

Fredagkvällen lider mot sitt slut, Gisela är lite smågnällig, vill inte äta, ville inte göra något...Jag har ont imagen mamma! Detta är en vanlig kommentar från Gisela, hon har ärvt Pappas mage, alltid lite ont i den....stackare....Så vi reflekterar inte mer över det just då. 30 min senare sitter hon i mitt knä och har JÄTTEONT i magen, efter ytterligare 30 min händer det! Hon kräks.....och kräks och kräks....jag fattar inte vart allt kom ifrån. Mammas lilla älskling. In i duschen och sen i säng. Hon sommnar på stört, helt utmattad. Jag städar upp och slänger in en tvätt. Då vaknar hon igen och det bara sköljer ur henne.....så där höll vi på hela natten. Snacka om att känna sig maktlös....finns inget värre än att se sitt barn må sååå dåligt och inte kunna göra något. Vid femhugget på morgonen somnade både hon och jag av ren utmattning och allt verkade lugnt, men ack vad jag bedrog mig. Vem vaknar kl 7 och mår dåligt....hmmm....jo JAG. Skit också. Jag hatar verkligen maginfluensa. Men men , det är ju bara att gilla läget. Att ligga i fosterställning och bara gunga fram och tillbaka hjälper men bara till en viss gräns. Resten av dagen var körd, har aldrig varit med om att det hållt i sig en hel dag men jo då....den gör det ibland.
Idag mår jag som ett "utsketet äpplemos". Matt i hela pälsen. Hoppas orken kommer tillbaka under dagen. Gisela har ätit ordentlig frukost idag iaf och verkar vara pigg och alert, så nu är det bara jag som ska hitta krafterna igen också.

Nu har vi förhoppningsvis klarat av maginfluensan för ett par år framåt gärna längre. Jag kan ha nästan vilken sjukdom som helst, som är botlig, bara jag slipper maginfluensa!!!!

Hoppas över Pöss idag, vill inte smitta er.

Ha en underbar dag i solen!

Försvunnen kabel och lite annat....

Ja kabeln som jag behöver för att ladda över mina bilder är och verkar förbli försvunnen....tragiskt. Får helt enkelt köpa en ny!

Dagens mest irriterande, eller ständigt irriterande: Dessa jävla telefonförsäljare, tiggare, undersökare....kalla de vad ni vill. Men de är sååå jobbiga.
F: -Hej vi ringer till dig för at du köpt/fått ny telefon. Så nu undrar vi om du vill svara på några frågor!?
JAG: -Nej tack jag är upptagen med annat just nu.
F: -Kan vi återkomma vid ett senare tillfälle?
JAG: -Nej tack, jag är inte intresserad!
(Denna konversation ägde rum igår)

Vad är då problemet! Jo de jävlarna har ring mig 11 gånger idag, när jag jobbat! När jag så satt mig i bilen för att åka hem så ringer det igen. Jag svarar.
F: -Hej vi ringer dig blablabla....Vill du svara på några frågor?
JAG: -Nej tack! Jag sa till er igår att jag inte är intresserad och att ni inte var välkomna att återkomma.
F: -Vi hoppades att du kanske hade ändrat dig tills idag!
JAG: -Nej det har jag inte och jag kommer inte att svara på era frågor!
F: -Går det bra om vi återkommer vid ett senare tilfälle?
(Hur dum får man bli???)
JAG: -Nej det går inte bra, inte i morgon och aldrig någonsin! Jag kommer inte att ändra mig!! Jag vill inte att ni ringer mig igen! Hej då!
F: -Tack så mycket! Vi hörs vid ett annat tillfälle.

Då la jag bara på....orkar hålla på! Hur tydlig måste man vara för att de ska fatta?

Just nu har det ringt ovanligt många såna där idioter! Är me i Nix hemma men fungerar det fungerar tydligen inte för det ringer både kalsongförsäljare, Afrikas Barn, strumpförsäljare och gud vet alla.... Trodde att en registrering i Nix fungerade men tydligen finns det omvägar där också......SKIT!

Ha nu en trevlig kväll för det ska jag ha, pappa kom förbi nu!

PÖSS

Svengelska....

Idag fick jag en konstig star på morgonen. Hade precis dukat fram frukosten när telefonen ringer. Jag svarar och hör då någon som säger:
-Hello, hello! Do you remember me? Sen blir det tyst!
Vaddå remember me? Vilken Me? Jag som desutom HATAR att prata engelska, framför allt i telefonen...me dont like! Men jag frågar iaf :
-Remeber who? Får till svar, hör och häpna: 
-ME!
Börjar tro att det är någon som driver med mig men frågar iaf en gång till:
-And who are you? Do you have a name?
Då får jag ett asgarv i örat, jag som har jordens värsta morgonhumör också börjar känna att snart får det vara nog! Orkar inte med dumheter innan jag fått i mig morgonkaffet! Men då hör jag denna kvinna säga:
-It's ME.......Kristina....You know...eh...do you remeber Thomas and Kristina?

Då gick det upp ett ljus för mig, Thomas och Kristina kommer jag visst ihåg....kan tyvärr inte komma ihåg vad dottern heter. Hon har ett konstigt namn. Åh vad hon blev glad iaf när hon förstod att jag visste vem hon var. Sen fick jag ju fortsätta babbla engelska i en stund, Gisela bara glodde på mig...hon förstod ju inte ett ord. Så där sitter jag med en babblande Kristina i ena örat samtidigt som Gisela babblar i andra örat och vill veta vad Mamma pratar om.  Jag tror att Kristina försökte leka tusen frågor med mig eller nått....skämt å sido. Hon ville iaf träffas igen, det var längesedan nu.  Så nu ska vi hitta en dag som passar! Hmm....tjena....jag som har såååå mycket tid! Fan önskar att jag hade 48 timmar på varje dygn ibland. Jaja....det löser sig. Nu ska jag nog ta en härlig promenad i solskenet!

Ha det gott!

PÖSS

Skit också...

Hade tänkt att ladda in de fina bilderna från nyår....skräckexemplen kommer inte visas...haha. Men vad händer när jag äntligen får tummen ur? Jo, jag hittar inte kabeln som jag måste ha för att ladda över bilderna med. Skit också.
Så nu ska närmsta tiden ägnas åt att leta efter den....Den som väntar......

Åsa min vän....tror att du är på väg nu eller åtminstonde är i startgropparna för resan du väntat på i 2 hela veckor. Hoppas att du får din drömhelg och massor av kärlek! Du förtjänar det verkligen, ja kanske mer än nån av oss andra egentligen. Ha en underbar helg så ses vi på måndagmorgon....kan ju inte bryta min nya vana....kaffe med dig på morgonen, bra start!

Pöss


Hmmm vad kan jag mer säga än....

....det är sååå härligt. Haha Mår som en prinsessa. Me like! :)

PÖSS

2008 :)

2007 har nu lagts till handlingarna och jag måste ändå säga att det var ett lyckat år! Gjorde många saker under året som jag aldrig ens kunnat drömma om! Jag är nöjd och stolt över det jag åstadkommit under året! Jag kan med ett leende stänga boken för 2007 och öppna 2008 med ett ännu större leende. Gött....

Till er som firade in det nya året i mitt sällskap och som tittar in här ibland: Jag har inte glömt bort bilderna har bara inte haft tid, men oroa er inte haha Bilderna kommer!

Ha nu en underbar fortsättning alla!

PÖSS

P.S Till er som läser och har allvarliga problem med det jag skiver.....skit i att läsa då! Framför allt, snacka inte så mycket skit, stå för det ni tycker och tänker. Skriv gärna en rad i kommentarer om det är något som upprör..... Önskar även att ni vågar stå för vem ni är också. Jag har alltid varit ärlig med vad jag tycker och tänker, vågar stå för mina åsikter. Så sluta snacka skit och stå upp för era egna åsikter istället! D.S

RSS 2.0