Du har så rätt Anna!!

image1227


Läs och begrunna, det är så sant!!

(har stulit denna hos Prinsessan)

PÖSS

RÄDDA FUL-PÅSEN!!!

 image1225
Bara för att den blivit lite sliten och ful förtjänar den inte att hamna bland soporna! Tänk vilken vän den varit, ställt upp i ur och skur. Lite klorin och den ä fin-påse igen!! Hjälp mig att rädda denna stackars ful-påse från att möta soptippen!! Lägg in en kommentar och vidarebefodra denna önskan till alla era vänner. Jag måste bara stoppa den från detta grymma öde!

PÖSS

(Hoppas du förlåter mig Anna!! Jag var bara tvungen *L*)

Hmmm

Ja vad ska jag säga, jag älsakr det jag gör. jag vet vart jag står, jag vet vem JAG är, jag står på en solid grund. Jag är väldigt trygg i mig själv och mina värderingar. Jag står för det jag tycker och tänker. Kan uppfattas som burdus och dominant. År det fel, är det rätt? Jag vet inte. det enda jag vet är att jag är mig själv, jag står för mina fel och brister. Har inga problem men att säga förlåt om jag gjort fel eller burit mig dumt åt, bara motparten är öppen för det! Jag är inte fullkommlig som människa, vem är det? Man lär så länge man lever och tur är väl det!! Jag har sagt och gjort många dumma saker i mitt liv men jag har aldrig varit elak medvetet. Jag har allltid tagit konsekvensen av mitt handlande! Det är tack vare det jag är den jag är idag! Jag är stolt över den jag är/har blivit idag. Jag är stolt över det jag åstadkommit! Jag vet att jag kan, jag vet att jag är bra på det jag gör. JAg vet att jag kan vara en svår person att komma underfund med men jag är inte elak! Visa mig respekt för den jag är och du får min respekt! Behandla mig så som du själv vill bli behandlad! Svårare än så är det inte! Så ett frö och låt det gro, men gör det av rätt anledning.

Fröet som är sått just nu hos mig är inte sått av godo....vet inte varför detta frö rotat sig, brukar inte vara lättpåverkad men just detta frö satte fart direkt. Jag måste nu göra ett val. Vi göra alla aktiva val varje dag och det är inga problm men just detta val ger mig problem.....vet inte riktigt vilken väg jag ska gå!?


Vet att vissa läsare kommer att tolka det jag skrivit på fel sätt, har inte skrivit i klar språk vad det rör sig om, så innan ni ens orkar göra er egen tolkning/ version av vad ni tror så fråga hellre än tolka in fel! Vet att detta kommer hända ändå men jag skriver egentligen inte det här för er skull, jag gör det för min skull. Detta är min personliga dagbok som ni kan vara delaktiga och läsa om det är så att ni råkar finna det intressant!

Önskar att jag nu i natten kunde fråga min vän om råd....men jag vet att du sover och drömmer sött! Jag vill inte väcka dig från dessa drömmar! Åsa....fan jag behöver en puff, en kram....Älskar dig stumpan! Just nu är du så nära men ändå så lång bort!


Godnatt Sverige!

Pöss

RSS 2.0