Jag hinner inte....

Det är en fras som min gamla chef sa inte fanns..men jag lovar: Frasen finns, den finns i min värld!!!!

Jag hinner inte:

Städa
Tvätta
Umgås med familjen
Vara social med mina vänner
Ta reda på varför just Du är sur
Ta en paus
Träna
Handla
Måla

Hmm ja listan kan göras hur lång som helst, detta är bara ett axplock. För vet ni...jag hinner inte blogga heller!

PÖSS


Snévriden syn på livet.....eller nått!?

Jag fattar verkligen inte hur vissa personer i min omgivning fungerar!! Sen när blev det förbjudet att prata med varandra?? Jag måste ha missat den dagen!? Jag trodde att det var tillåtet att bry sig om, jag trodde att det var tillåtet att prata med varandra!? Men ack va fel jag har!! Eller?? Vart är vi på väg i detta samhälle....är det sköt dig själv och skit i andra som gäller nu?? (denna regel gäller dock inte alla, bara oss som försöker bry oss, vi som är nyfikna på hur det är)
Ska det var så? Jag vill inte leva det livet iaf, jag vill kunna fråga rakt ut, jag tycker inte att jag ska behöva ta omvägar för att få reda på hur saker och ting är! Men så är jag ju blond också....haha. Jag förstår väl inte bättre, jag är väl för dum för att faktiskt förstå hur det ska fungera i denna väld. Men jag kan sluta bry mig om det är bättre, jag kan sluta bry mig om andras väl..... Känns det bättre då? Inte för mig iaf men för vissa andra kanske, jag vet inte! Vissa människor skiker nästan rakt ut: - Ge fan i att bry dig, detta är mitt revir och det är inte din sak att bry dig!

Men för fan.....skärpning.

När är det dags för endel att inse att allting inte serveras på silverfat? När är det dags att börja ta ett eget ansvar? Men det är inte så lätt kanske när man kan leva i en skyddad värld!

Jag fick lära mig läxan tidigt, det tog ett tag att förstå....återigen...jag var blond då också....:)

Just nu tycker jag att ganska mycket suger men jag tänker fan se till att driva detta vidare.....jag ger mig inte!! Jag vill kunna fortsätta by mig om, jag vill fortsätta komunicera....utan omvägar.
Jag vill kunna göra det utan att få skit för det! Passar inte det så kan jag också vara en BITCH!! Try me! Spydigheter klarar jag mig utan......

Puss och pisk!


11 år / 4 år

Idag firar jag och älskling 11 år tillsammans
None

Glädje, lycka, passion, kärlek.....massor av kärlek. Det har funnit många jobbiga stunder under dessa 11 år, men jag kan bara konstatera att det var värt alla tårar........han är den stora kärleken i mitt liv. Jag ska fortsätta kämpa för det vi har idag och aldrig ta något för givet!!

PUSS TILL MIN ÄLSKADE KENT!!!

Men det är även en sorgens dag idag....

Det är idag 4 år sedan min älskade svärmor, Monia, lämnade oss.
None
Hon var ett stort stöd för oss alla...Behövde vi någon att prata med så ställde hon alltid upp, hon lyssnade och förstod. Dömde aldrig utan gav goda råd.....Hon spred så mycket glädje omkring sig med sina tokiga berättelser och galna upptåg. Det är efter 4 år fortfarande ett stort tomrum efter Monia, jag trodde att tomrummet skulle minska något med åren men inte...saknade idag är lika stor som den var för 4 år sedan. Sorgen är hanterbar, idag tänker vi mest på alla roliga stunder va hade, och det är med glädje jag tänker på Monia.

PÖSS


RSS 2.0