Dax att uppdatera..

Har inte skrivit på länge nu...hinner helt enkelt inte. Sorry! Dagarna är allt för kort just nu, hinner inte blogga, hinner inte umgås, hinner inte....ja listan kan göras hur lång som helst! Det kommer bli bättre för snart är det dax!

För vad? Jo vi öppnar ju snart, kommer visserligen att ha häcken full då också men jag styr mer över mina arbetstider då....Det ska bli såå himla kul att få slå upp portarna för alla er där ute! Vi är väldigt trötta på att "bara" packa upp alla varor nu. Vi vill träffa er, våra kunder! Vill känna känslan av att det faktiskt är en butik...och den känslan kommer inte förens våra kunder befinner sig i den ju! =)

Annars då? Det har inte hänt mycket för övrigt, jag jobbar, äter, sover, har jag tur hinner jag umgås med familjen också. Vi hinner ju inte tröttna på varandra iaf. Haha. Har fått min första löneutbetalning från ÖoB oxå...haha....det var kul! Även om det inte var för hela månaden så var det lika kul iaf! Mer såna...ja Tack!

Denna helgen är vi faktiskt lediga både lördag och söndag! Helt sjukt skönt. Nästa vecka blir riktigt intensiv så det var välkommet  för oss alla att få denna 2 dagars ledighet.
Nervositeten börjar infinna sig....tänk om vi inte hinner färdigt med allt!? Men det måste vi, alla är sjukt laddade så det ska nog gå bra!

Idag har jag blivit bortskämd! Sambo tyckte att jag skulle ha lite nya underkläder och byxor så det har inhandlats...trevligt! I kväll är det risk för att man blir lite onykter också. Det årliga kubbmästerskapet går av stapeln då! Vem vinner i år då, det återstår att se. De sista åren har det varit nr13 och nr 17 som tagit hem segern....skönt för då slipper man gå så långt.....13 och 17 är alltså husnummer. 13 är vårat och 17 ja det tillhör Kicka, blixten och Maria. Vi tycker det är bra när vi kan slippa åka till de andra för att spela....slipper man vänta på taxi och allt det där. Nu kan man bara släpa sig hemåt när man känner för det!
Resultatet kommer senare!

Slava lite vid spisen nu då!

Ha det gött...

PÖSS

Äntligen Fredag...:/

Det är med blandade känslor som fredagen kom, skönt att det är helg tänker många, men jag ska jobba hårt även i morgon! Men fredagar är alltid fredagar, den där glada, roliga, busiga stämningen infinner sig ändå! Vi har skrattat och haft hur kul som helst idag. Skönt när stämningen infinner sig trots att vi vet att vi har en lång arbetsdag framför oss.
Jag har fått tillgång till mitt nya fina kontor idag också. Datorn är installerad och klar den med. Nu är det bara lite fina kort på familjen, lite personliga prylar, gardiner och lite fina gröna blommor kvar! TACK Mattias för att du fixade så jag fick kontoret med fönster i!! Vilken pärla du är...haha. Hade blivit mycket lessen om jag fått sitta i det andra kontoret utan fönster i....Det kontoret får Matte istället....sorry! Ny mailadress fick jag ju också, kommer ta ett tag att vänja sig av med den gamla Donken mailen, den sitter ju som berget i ryggraden! haha

Idag har jag och Christian organiserat lagret, resultatet är vi mycket nöjda med! Sen har ju jag sån tur att min pappa är expert på lager, så han har lovat att fixa ett program till datorn så vi kan få lagret datoriserat. Vi är fortfarande på stenåldern, allt göres med papper och penna...hihi. Skänninges ÖoB blir alltså det första i hela sverige med datoriserat lager...spännande. Har på eftermiddagen stått och packat upp alla textilkartonger som ska lagras och sorterat dem i korgar istället, allt för att lättare se vad som finns.....Vi har MILJONER med bordslöpare i olika storlekar!!!!! SUCK När jag tröttnade på det så gick jag upp till de andra i butiken och fixade lite där istället, fan så mycket roligare vill jag lova!

Imorgon blir det alltså till att jobba men ser faktiskt fram mot det på ett sätt, tja eller två då....Kul att jobba med det jag gör nu och sen ska vi ju käka PIZZA!! Mumma...=)

Nu sitter jag hemma i ensamheten och väntar på att man och barn ska komma hem, de har tillbringat denna soliga dag på Duntis i Motala. Fick en super gullig videosnutt till mobilen när jag stod på lagret och bråkade med mina textiler, en gullig video som visade min underbara lilla (eller ganska så stora) Gisela, ätandes på en godisrem och glatt vinkar till mig....Blev INGET avis då....hmmm. Hade lust att sätta mig i bilen och göra dem sällskap då.

Nu ska "tanten" ta en Smirnoff Ice och sätta sig på trappan i solskenet med en cigg och bara vara....njuta....längta....drömma mig bort en stund!

Till er alla därute: Skaffa er en underbar fredag!! Det har jag gjort!

PÖSS

Ni vet vilka ni är! Älskar Er!

Allmänt babbel..:)

Ja då har ytterligare en dag i mitt nya liv förflutit och det börjar arta sig i butiken. Nästan alla hyllor är fyllda, saknar dock en del saker men förhoppningsvis får vi dem imorgon. Börjar känna oro över att det inte ska klaffa till 100%. Vill att det ska vara färdigt nu så att städarna kan komma och göra allt snyggt och rent.

Frågorna börjar komma nu....de är nervösa, förväntansfulla och kanske lite oroliga över vad jag tycker och tänker. De vet ju att jag är klar...men vem ska vart? Ja det är frågan de ställer och jag kan tyvärr inte göra alla nöjda och glada. De får hålla sig tills nästa vecka då vi förhoppningsvis får se Håkan på jobbet med allas schema, slapp ju lägga det första...snällt av dem!!!! När Håkan väl har kommit och vi hunnit prata om vissa saker som jag vill ha svar på innan vi talar om vem som ska göra vad så ska de få svar på alla frågor de har, tja nästan iaf!

Har syndigt ont i mina ben och fötter....hoppas verkligen att skoleverantören får tummen ur och skickar iväg mina pjuck snart! Vi har ringt ett antal gånger men får alltid till svar att de ska vara skickade, måste bara säga då att OM de är skickade så tar posten jävligt lång tid på sig. Kommer de inte imorgon så åker jag in till blåkläder i Motala och köper ett par där! Kan inte ha det så här, det är förvisso det enda negativa jag har att säga just nu men det är fan så jobbigt att springa runt en hel dag med fötter och ben som känns som om de ska sprängas när som helst!

Prinsessan: Som svar på din fråga så Kan jag meddela att du är hjärtligt välkommen 1 augusti. Då slår vi upp portarna och jag hoppas på att få se dig där då!! Vill så gärna ha en spark i rumpan...haha.

Nu ska jag stoppa ner fötterna i ett härligt fotbad och sen bär det av till den nybäddade härliga sängen!!

PÖSS

ZZZZZZZzzzzzzz..........:)

Idag är jag helt slut!! Tröttare än jag varit på länge....många svåra beslut blev det idag, hjärnan fick jobba på högtryck. Vet att jag tog rätt beslut men det känns ändå nervöst, men ånger rätt finns. Två av mina adepter är helt klockrena för uppgifterna jag valt ut åt dem de andra är jag lite mer nervös inför men magkänsla säger ändå att det är rätt så jag får lita på den!! :) Har ju även fått som jag vill på ett par extra punkter så allt ordnar sig till det bästa i slutänden! Kul att få vara den som ändå har sista ordet och jag känner att jag har de andra med mig....än så länge iaf...haha

Nu ska jag hämta min älskade dotter hos grannen, hon har visst flyttat dit idag....Det blir dusch, pyamas för oss båda och sen intar vi soffan! Hoppas det finns nått bra att glo på.


Ha det!


PÖSS

Ni vet vilka ni är! Älskar Er!
 
 

Ledig, solig men blåsig söndag!

Ja, nu lider helgen mot sitt slut och det är dags att börja jobba igen! Ser fram mot måndagarna nu, vill verkligen åka till jobbet! Hade väldigt trevligt på Donken också ju men måndagar innebar veckoinventering och den var inte alltid så kul! Saknar dock McFamily...Har varit min "familj" i 9 år och det är klart att det känns.... Håller ju på att lära känna min nya familj och den är inte tokig den heller, vi är ett glatt, galet gäng som kommer ha skitkul ihop!!

Idag har vi städat, klippt gräsmatta, rensat trädgårdslandet, tvättat mm mm. Funderar som bäst på att gå ut och gå en sväng, solen skiner och även fast det blåser så är det varm och skönt! Igår var vi i Vadstena och kollade runty lite, det var veterandagar eller vad det nu hette. De visade upp gamla traktorer och redskap från förr. Vi var även på Loppis men tyvärr blev det inga fynd denna gången!  Korv med bröd är ju en klassiker när man är på såna tillställningar. Dagen i vadstena avslutades med en smarrig fika på Leksaksmuseét. Mums sa vi allihop. Små pippisarna flockades runt oss enda tills det kom en kissemiss och ville kela. Den var sååååå himla söt ju! Har tagit kort på den och kommer lägga in dem här. Längesen jag såg en så gullig kisse. Måste varit nån finare ras i den.

Nu så är det dags att göra nytta igen!

PÖSS

Ni vet vilka ni är! Älskar er!

Dags att sammanfatta veckan lite.....

Denna vecka har varit den mest spännande veckan på länge! Har haft sååå himla roligt och givande! Kul att lära känna alla mina nya kollegor, vissa mer än andra men det blir så när vi alla plockar och pillar på olika avdelningar. Kommer att lära känna alla i sinom tid!

Vi börjar halv åtta på morgonen och slutar fem tisdag till torsdag, måndagar börjar vi klockan tio och slutar fem, fredagar börjar vi halv åtta och slutar tolv. Nästa vecka kommer vi dock att jobba lördag också för att vara säkra på att allt blir färdigt till öppningen. Tycker det är lyxigt med måndags och fredags tiden så jag kommer att jobba samma tid hela veckan, nämligen halv åtta till fem...om det inte blir ännu längre....Har hur mycket som helst att göra så det är lika bra att se till att få det gjort. Det står ca 150 pall på lagret som behöver packas upp.

Hoppas på att personal och kontors utrymmena blir klara nästa vecka också så att vi kan plocka in alla möbler dit in, som det är just nu så står de ivägen mitt i butiken. Klantigt att ställa upp de där innan vi kan ställa in dem, men det är väl en karl som tänkt till!! Haha....

I onsdags slapp jag packa upp varor, jag var i Motala då för att se hur deras "boss" lägger upp sina dagar och för att lära migf lite av det jag kommer att pyssla med sen. Till saken hör dock att han har inte jobbat mer än 2 veckor själv så det fick till följd att många av mina frågor är obesvarade men jag kommer förhoppningsvis få svar på dem nästa vecka. Fick iaf med mig värdefull information både från personal och ansvariga som jag har användning av och det är huvudsaken ju. Upptäckte dock att när jag väl kommit hem därifrån och började sammanfatta min dag så dök det upp ungefär 3 miljoner frågor till...hmmm...Stackars Mattias hade det inte lätt i Torsdags. Mattias är motalas före detta chef som nu är hos oss och hjäper till att ordna upp alla varor så att de hamnar på rätt plats och fixar och dinar lite med allt! En sak han gör hela tiden är att prata i mobilen också, den ringer verkligen hela tiden! Den mannen kommer ha canser i hjärnan innan han är 40 om det fortsätter så....

Ser verkligen fram mot att få allt på plats och längtar till öppningen! Det ska bli så spännande, min största utmaning hittills i livet har precis börjat och jag är mer än redo att anta den! Tåget har precis börjat rulla mot okänd destination och jag sitter på! Fan va kul!

Nu är det dags att fixa liet käk!
Tills vi hörs igen: Ha det underbart!

PÖSS

Ni vet vilka ni är! Älskar Er!

Åsa min vän, kommer alltid finnas där för dig! Det vet du!!  KRAMAR


Första dagen på mitt nya Jobb!

Kunde börjat bättre, strul, strul och åter strul. Hade fått direktiv om att jag skulle infinna mig kl 08.00 och fråga efter Marcus. Så jag följde de direktiven! Men inte då....kl 09.00 gav jag upp och ringde till Solna (huvudkontoret) och kollade läget, de fattade inte vad jag pratade om....Marcus...Vem?? Han har inte hand om öppningen av Skänninge, det har Birgitta! Jag ber henne att hon ringer upp så snart hon kommit in!
Jag åker då hem och tar en kaffe! GOTT! När ingen hört av sig kl 10.15 ringer jag tillbaka och får då veta att Petter och Birgitta är förmodligen i Skänningen nu, de skulle börja kl 11.00. Så åk dit och fråga efter Birgitta. Slänger mig naturligtvis in i bilen och åker tillbaka till Skänninge. Där hittar jag Petter men ingen Birgitta!!!! INGEN vet vem Birgitta är???!!!! Finns ingen Birgitta som är inblandad i öppnandet av Skänningebutiken.Vid närmare funderingar så här på kvällen kommer jag att tänka på....Mitt mellannamn är BIRGITTA, hmmm är det mig de menat!? Isf har jag suttit och väntat på att jag ska ringa upp mig själv....haha. Struligt värre mao. Men dagen fortsatte utan problem och jag har hjälpt till med att packa upp varor, bygga hyllplan mm mm. Har redan hittat ett par stycken personer som jag vet att jag kommer att trivas super tillsammans med! Alla är verkligen jätte trevliga så det är med spänning jag ser fram mot att lära känna dessa personer mer!

På onsdag får jag lite mer kött på benen om vad det är jag ska göra när vi öppnat, ska då in till Butiken i Motala för att "praktisera" hos VHC där. Kul!!

Nu är jag tröttare än tröttast så jag ska ta på mig pyamasen och slänga mig i soffan och dumglo på TV:n en stund.....

Till nästa gång: Ha de'!

PÖSS

Ni vet vilka ni är! Älskar Er!!

Satans j***la regn!!

Nu får det väl ändå vara nog.... Har ju regnat hela dagen och det märks på allas humör! Rastlösa, tjuriga och tjatiga. Så kan man samanfatta vår familj nu! Har försökt att hitta på lite roliga saker här hemma för att få våra humör på topp men när det regnar en hel dag så är det inte lätt!! Trötta och slöa blir vi ju allihop då! För en 4-åring som är van vid att springa ut och in i vanliga fall så är detta skitväder ingen höjdare. När sen inga kompisar är hemma som hon kan leka med så blir det ju inte roligare direkt! Just nu är det lugnt i lagårn för hon sitter och pärlar, ska göra ett fint armband till mamma.

Tänkte passa på att lägga in de senaste bildernba, det blir lite gott och blandat! Inte mycket text, låter bilderna tala för sig själva.

KOLMÅRDEN: En mycket trevlig dag, regnade iofs då också, förutom sista stunden, men dagen blev mycket lyckad.








Det var mycket spännande att titta på alla djuren, särskilt tigrarna i den nya tigervärlden!! Marias mumsiga bullar var ju en av dagens höjdpunkter, iaf enligt vissa! haha hade en i sälskapet som tryckte i sig inte mindre än 5 bullar! Ni må tro att bullarna var GODA!! Men dagens höjdpunkt var nog ändå safari parken....OJ va nära djuren man kom.....Gisela var i upplösningstillstånd!

På vägen hem stannade vi till hos min bror i hans Sova butik i Norrköping, där tog Gisela dessa bilder som hon bestämt ville att mamma skulle visa här...*L*





Följande bild är på Gisela när vi bakade kladdkaka igår!! Det bästa med att baka måste ju vara att få slicka bunken!!

255246-71

image72

Är man tjej måste man ju spexa till det lite också...haha Gott tyckte hon att det var iaf och kakan i färdigt tillstånd blev mycket smaskig. Serverades med vispad grädda, kaffe och saft! Gisela tyckte att Morfar Arne skulle komma över på en fika men vi sa att det nog skulle bli lite svårt. Hon har inte förstått riktigt hur långt bort morfar Arne bor!!

Allt för denna gången!

PÖSS


Sista passet är ju egentligen avklarat...

Har ju gått och blivit sjuk mina sista arbetsdagar som jag hade kvar på Donken, så när jag sjukanmälde mig för fredag/lördag igår så säger Jonthe: -Ja du Carin, då har du ju slutat nu då! Hmmm Konstigt det blev! Var ju inte så här jag tänkt mig min avslutning på Donken men vad gör man....rår ju inte över sjukdommar. Tyvärr. Fast å andra sidan kanske jag ska vara glad över att inte behöva jobba sista dagen...hihi De brukar kunna vara riktigt jävliga, men va fan det är väl sånt man får tåla tycker ni. Ha inte jag....hade de gjort nått elakt mot mig hade jag blivit sur!! Men nu får vi inte veta det! Jag har ju redan jobbat klart....Nya utmaningar, nya mål väntar och jag längtar efter att få sätta tänderna i dem!!

Nu är det dags för en slurk Kaffe och lita kall glass för halsen med.....

PÖSS

Ni vet vilka ni är! Älskar Er!

Dags att lägga saker bakom sig....

Vissa saker här i livet måste jag lära mig att strunta i, lägga bakom mig och gå vidare helt enkelt. Trodde jag gjort det för längesedan men det visade sig att: Nä så var inte fallet. Finns en person i min tillvaro som kan få mig att känna mig väldigt liten och obetydlig. Jag skakar av mig känslan lika fort som den kommer över mig men ändå....trodde det var över och förbi! Har alltid valt min egen väg i livet och det har väl inte alltid varit rätt väg, eller den enklaste. Men det har ändå varit mitt val! Det har inte alltid varit så passande och jag har fått lida för det många gånger. Familjens svarta får, det var jag det! Men hur länge ska det behöva förfölja mig....Jag gjorde mina val och det är de valen som format mig till den person jag är idag och jag tycker faktiskt att resultatet blev himla lyckat! Hade jag gjort andra val hade de påverkat mig lika mycket och jag kanske hade varit någon annan. Men jag är nöjd med vem jag är och vad jag står för, har mina värderingar och tycken och tänken. Hur lång tid ska det gå innan en viss person kan släppa det som varit och faktiskt se den personen som finns idag!? Eller är personen så bitter att det redan är försent? Jag vet inte, jag har inte alla svar på det, jag kan bara hoppas att personen i fråga vaknar upp en dag och inser, innan det är försent, att jag faktiskt duger...jag är bra!

Jag har själv insett att jag duger precis som jag är, jag är stolt över det jag åstakommit här i livet och jag är stolt så jag spricker över mig och min älskade familj!! Fatta det!

Vissa personer dömmer än efter hur mycket pengar man har på banken....är det verkligen viktigt?? Jag kan inte tycka det! Men som sagt det är min personliga åsikt! Jag är trött på att anpassa mig efter dig...jag orkar inte mer, tänker inte vara någon annan bara för att göra dig glad! Jag är som jag är och passar inte det i fortsättningen så...ja det är ditt val! Jag är inte omöjlig...jag kan kompromissa men jag tänker inte kväva mig själv... Älska mig för den jag är....

Jag älskar dig även om du inte tror det men just nu håller jag mig borta, jag är sårad/arg/ledsen...allt handlar inte bara om dig just nu! Jag finns också...Du var bara arg/sur/bitter....du frågade inte ens, du ville inte veta. Du brydde dig inte om något...Har åstakommit två för mig stora saker den senaste tiden och du struntade i båda. Fick inre höra ett Grattis, ingenting....Allt handlade bara om dig....Förstår att du mår dåligt, men du kan bry dig om någon annan än dig själv också! Hoppas du inser det och hör av dig, för jag kommer inte göra det! Vet att du vet om vad jag ville ha sagt, för en person i din närhet vet om det och har sagt det till dig, det vet jag! Hoppas du tar chansen och hör av dig innan det är försent. Älsakr dig men just nu på avstånd!

Pöss

Ni vet vilka ni är! Älskar Er!

Har inte orkat/haft lust eller tid!

....sorry att ni fått titta på samma blogg flera dagar i rad nu men jag har bara inte orkat! Har fina bilder från kolmården som jag borde ta mig tid att lägga in! Vi var ju där med Giselas kusin och hennes underbara mamma! Tack Maria för en helt fantastisk dag, även fast det regnade!! God lunch och supersmarriga bullar!! Längesedan jag kände mig så avslappnad! Skön känsla....

Nedräkningen fortsätter och jag har nu bara 4 dagar kvar att jobba på Donken! Hmmm konstig känsla men dock så skön! Ser fram mot Måndag då jag får ta tag i mitt nya liv/jobb!!

Nä dags att lägga buset! Lovar att lägga in mina fina bilder från helgen....snart!

PÖSS

Ni vet vilka ni är! Älskar Er!

image52

Kunde inte låta bli att ge er ett litet smakprov.....detta är vid lunchintaget! Linslusen NR1

RSS 2.0