Satans j***la regn!!

Nu får det väl ändå vara nog.... Har ju regnat hela dagen och det märks på allas humör! Rastlösa, tjuriga och tjatiga. Så kan man samanfatta vår familj nu! Har försökt att hitta på lite roliga saker här hemma för att få våra humör på topp men när det regnar en hel dag så är det inte lätt!! Trötta och slöa blir vi ju allihop då! För en 4-åring som är van vid att springa ut och in i vanliga fall så är detta skitväder ingen höjdare. När sen inga kompisar är hemma som hon kan leka med så blir det ju inte roligare direkt! Just nu är det lugnt i lagårn för hon sitter och pärlar, ska göra ett fint armband till mamma.

Tänkte passa på att lägga in de senaste bildernba, det blir lite gott och blandat! Inte mycket text, låter bilderna tala för sig själva.

KOLMÅRDEN: En mycket trevlig dag, regnade iofs då också, förutom sista stunden, men dagen blev mycket lyckad.








Det var mycket spännande att titta på alla djuren, särskilt tigrarna i den nya tigervärlden!! Marias mumsiga bullar var ju en av dagens höjdpunkter, iaf enligt vissa! haha hade en i sälskapet som tryckte i sig inte mindre än 5 bullar! Ni må tro att bullarna var GODA!! Men dagens höjdpunkt var nog ändå safari parken....OJ va nära djuren man kom.....Gisela var i upplösningstillstånd!

På vägen hem stannade vi till hos min bror i hans Sova butik i Norrköping, där tog Gisela dessa bilder som hon bestämt ville att mamma skulle visa här...*L*





Följande bild är på Gisela när vi bakade kladdkaka igår!! Det bästa med att baka måste ju vara att få slicka bunken!!

255246-71

image72

Är man tjej måste man ju spexa till det lite också...haha Gott tyckte hon att det var iaf och kakan i färdigt tillstånd blev mycket smaskig. Serverades med vispad grädda, kaffe och saft! Gisela tyckte att Morfar Arne skulle komma över på en fika men vi sa att det nog skulle bli lite svårt. Hon har inte förstått riktigt hur långt bort morfar Arne bor!!

Allt för denna gången!

PÖSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0