Hmm blogg om lite allt möjligt!

Såg att min älskade pappa hade kommenterat mitt senaste inlägg och jag kan bara instämma i det han har att säga...med ålder kommer visdom. Du om någon borde ju veta! Den dagen du går i pension, snart hoppas jag haha, så har jag en säkrad hobby åt dig det vet du! Fast kanske synd att kalla det hobby! Får nog anställa dig på typ halvtid eller nått! Jag ser fram emot den dagen och jag hoppas att den kommer snart! Saknar dig, det vet du!

Idag har jag faktiskt varit ledig hela dagen!!! Shoppingresa har det blivit. Gisela har ju vuxit ur varenda klädesplagg hon äger så det var bara till att ta fram den stora plånboken och shoppa loss hejdlöst, kläder, skor, ja hela rubbet. Det enda vi inte hittade var en höstjacka men det hittar vi förhoppningsvis här hemma i stan. Var även inne på ÖoB, ja jag vet jag var ledig men va fan, bra kastruller var jag i behov av och det har vi. Behövde, eller rättare sagt Ville ha en lampa som vi säljer så den åkte ner i korgen också. Lite annat smått och gott hittade jag visst också!
Var ju tvungen att säga farväl till Putte och Isa med, de som stått utanför och sålt korv och bjudit på Kaffe, godis och kakor hela veckan. Kommer sakna dem. I dem hittade jag en vänskap som kommer att bestå. Har vi vägarna förbi er någon gång så kommer vi stanna och ta en kopp kaffe!!! Om inte annat så ses vi nästa år då vi firar ett års jubileum...haha.

Shoppingresan gick vidare  till Linköping, det var där alla kläder och skor mm inhandlades, fikade gjorde vi ju också, obligatoriskt. Ingen shoppingtur utan fika!!

Härom dagen, hmm i går var det ju...*L* var jag hos Åsa och intog en Kopp kaffe! Kul att se dig igen tjejen!! Saknat dig! Kom fram till att hon faktiskt fortfarande är en äkta bitch! Haha skönt att se att du är dig lik! Uzi var där också, lika go som vanligt...och lika mycket bitch i henne! Glöm nu inte vad ni lovade, vill se de fina korten sen!!!!

Just nu sitter jag med hela skallen full av blekmedel. Kliar faktiskt lite idag, ovanligt, brukar vara totalt okänslig i håtbotten men det är inte värre än att jag står ut! Så nu ska jag bli en blekt blondin igen.

Fick även plocka fram min egna bitchiga sida idag....fick ett så urbota dumt samtal från jobbet att jag inte kunde låta bli....kanske dax att visa vem jag är på riktigt nu...haha. Har varit ganska lugn till att börja med ju.

Nu är det dax att fixa med lite....på återseende!

Pöss

Äntligen....

....har alla, ja nästan iaf, pusselbitar trillar på plats! Känner att jag har koll på läget och rutinerna börjar sätta sig! Behöver inte ligga och fundera på nätterna utan somnar lugnt och fint istället! Jag har fortfarande lång väg att gå men jag hoppas att den resan fortsätter. Vill att varje dag ska vara en ny utmaning och jag hoppas att det fortsätter som det har börjat! Om inte annat så får jag ju se till att det gör det, det är ju mitt jobb!
Kul att leverera bra resultat och det ska bli riktigt kul att se vad framtiden har att erbjuda.


Nu är det dags för te.

Pöss

Mitt i kaoset...:)

Mitt i kaoset som råder i min hjärna, på lagret, i butiken, tja lite överallt, ett kaos som förmodligen ingen mer än jag känner av så fick jag en sån härlig upplevelse!!! Fan va glad jag blev! Sitter på kontoret och eftersöker 200' som är "borta" så kommer Emma in till mig och säger: Carin, det är några som vill prata med dig! Jag låter nog lite sur när jag säger: Vad gäller det då? Får till svar att det vet hon inte men det är tre yngre som vill prata med mig. Hmm tre yngre???? Jaja jag släpper mitt bekymmer och beger mig ut i butiken. Och vad ser jag?! Jo tre små söta änglar! haha Utanför dörren till vår personalingång står nämligen Sandra, Keith och Prinsessan Anna.....Alltså min gamla jobbarkompisar. Tror ni jag blev glad då eller!! Precis vad jag behövde just då i den stunden, det var typ magi!! Fan va kul att se er igen!!! Fick en klump i magen där just då...saknar er verkligen. Ibland önskar jag att jag fick ha kakan och äta upp den! Vill ha jobbet jag har idag men samtidigt så saknar jag jargongen på Donken. Och framför allt så SAKNAR jag min vänner!! 

Problemet med 200' löste sig senare så det var ju skönt, kaoset i mig är fortfarande kvar men jag vet att det reder ut sig, har bara mycket runt omkring mig nu!!

Saknar er, älskar er!

Dax att sova straxt, börjar kl 6 imorgonbitti!!!! Me don't like!

PÖSS

Ge gärnet!

Vill börja med att säga förlåt till alla mina vänner som jag inte hört av mig till på evigheter! Hinner inte med er just nu och ingen mår sämre av det än vad jag själv gör tror jag. Saknar er verkligen, skulle behöva er just nu. Vad hinner jag då? Jag hinner jobba, nästan dygnet runt och däremellan så hinner jag sova och ibland äta....det där med mat kan man faktiskt hoppa över om man har riktigt ont om tid. Fungerar med kaffe och cigg....tyvärr. Har sedan världens underbaraste sambo som verkligen ställer upp på mig, finns alltid varm mat färdigt när jag kommer hem, tvätten är klar, disken, och städningen likaså!! Älskar dig otroligt för att du står ut!! Utan en sambo som ställer upp till 200%, ja jag vet att 100% är max men ändå, så skulle det inte fungera för mig just nu! Vet att det kaos jag lever i just nu snart är över....efter nästa vecka borde kaoset lägga sig lite...haha. Orkanen blir en storm kanske man kan säga eller förhoppningsvis en stark vind!

Vill även passa på att ösa beröm och allt det där till Mackan, Therese och Åsa....mina nyfunna änglar som snart kommer lämna mig....vilket gäng jag har att göra med!! Kommer sakna er enormt när ni åker! Men jag hoppas att ni hittar ner till festen.....*L*
Till sist kan jag även konstatera att jag har en helt otroligt underbar personalstyrka!! De har verkligen slitit häcken av sig, knappt varit lediga och när de äntligen har fått ett "riktigt" schema att jobba efter så måste jag plocka på de massor av extra timmar för att klara av den "riktiga" öppningsveckan ju...inga problem får jag bara till svar då....klart vi ställer upp!!! Jag hade lite ont i magen innan jag lämnade ut tiderna till dem, det är riktiga lååååångpass de kör....nästa alla dagar! Hoppas det håller i sig så vi kan utöka styrkan med fler personer! Me like!!

Nu ska jag äta lite, sen blir det en bra bok i sängen för att typ somna efter två sidor...

Till er alla där ute: Älskar er, ja, ni vet vilka ni är som jag så fint brukar skriva. Ingen nämnd ingen glömd!

PÖSS

Dagen som började....

....så himla bra, ´sen tog kaoset över och mitt i allt så kommer en av mina anställda in och släpper en bomb. Jag lider med henne, finns där, stöttar och jag hoppas verkligen att allt ordnar sig. Vill inte förlora henne. Hon vet att jag finns där. Dagen slutade sedan trots alt riktigt bra! Nu orkar jag bara inte mer.....Skriver mer en annan dag! Jag som var så full av energi....vart tog den vägen???????????

Kramar till er alla!

PÖSS

SEMESTER!!

Tog ledigt hela 2 dagar och drog ner till Malmö/Löddeköpinge. Malmö besökte vi för att gubben skulle inhandla en bil till, den andra denna veckan. Han har nu 2 exakt likadana bilar...hmmm. Galet? Ja kanske det men det är inte många som har en sådan bil, det är gamla bilar från 70-talet som ska renoveras, plockas ihop och tja sen vet man aldrig...säljas, behållas. Det återstår att se.

Dessa två dagar av ledighet var välbehövliga iaf. Har som bekant jobbat som en tok nu sista tiden. Började känna efter i mitten på veckan och kände verkligen att kroppen sa ifrån...Orkade knappt stå upp om jag inte proppade i mig nått med socker i och en jävla massa kaffe!! Dax att lyssna på kroppen då?? Hmmm jo det är väl det! Tog därför ledigt från allt vad jobb hette, nja nästan iaf, mobilen hade jag med mig och ett par samtal fick jag men jag fick iaf min välbehövliga vila. Känner mig skapligt pigg och energin har återvänt till kroppen igen. Nu är jag laddad och redo för en ny spännande vecka igen. Vad innehåller den då? Jo det ska jag snart tala om men åter till Malmö/lLöddeköpinge:

I Lördags morse steg vi upp vid strax efter 5 och käkade frukost, det måste man är det någon klok människa som sagt! 06,45 hade vi packat in oss och resväskan i bilen med tillhörande släpa och snart hade vi lämnat 50 skyltarna bakom oss! SKÖNT!! GPS:en var laddad med rätt adress i malmö så att vi lätt skulle hitta till de som sålde bilen vi skulle ha med oss hem. Vill passa på att flika in att 40 mil är ruskigt långt att åka i en bil utan fungerande AC i. Vi har tyvärr inget drag på vår bil så vi lånade en av snälla grannar men som sagt var med en AC som var ur funktion. Jävlar vad varmt det belv....stöööön. Vi överlevde resan ner iaf och vi kände oss riktigt glada när det stod på en skylt: Välkomna till Malmö. MEN! Då börjar kärringfan som satt i GPS apparaten att babbla hejdlöst!!! Sväng vänster, sväng höger, kör rakt fram osv. Men va fan det gick inte att svänga vänster!!! Gör en laglig U-sväng säger helveten då!!! Ja just det!!! Vi svänger runt och tänker att vi måste kört fel någonstans eftersom hon började härrja på oss. Men inte då....hade hon fått som hon ville hade vi fortfarande kört runt i en cirkel i Malmö....haha. Vi tog det enda rätta beslutet: In på statoil macken köpte korv med bröd och fick en gammal hederlig karta med utritad färdrutt till Jörgen Kocksgata. Det gick aldeles utmärkt att hitta då! Tack till mackpersonalen, utan er hade vi nog virrat bort oss totalt! Vi lastade, betalade bilen och glada över att det var klart så hoppade vi in i bilen för vidare färd mot Löddeköpinge där Lasse, Fotini (med en liten bebis i magen) och Lilla Alexandra väntade på oss. Oj förlåt, Ludde också...söt lite hund ju! Vi provade att knappa in deras adress i GPS- kärringens hjärna, dumma som vi är, och körde! Ha....att vi inte lärde oss av vårat första misstag.....återigen: Sväng vänster, va faan, det finns ju ingen väg till vänster. Ringa Lasse, hur ska vi åka....Lätt säger han och börjar berätta, någonstans där missar jag en liten viktig detalj så vi kör fel igen....hmmm nu var det nära till skillsmässa!!! Men men skam den som ger sig, Kenta ringer Lasse igen och denna gång kör vi RÄTT!! Kall öl och en Smirnoff men varsin cigg var det första vi plockade fram när vi klev ur bilen! Sen var nerverna under kontroll igen...*L*

Barna lekte, vuxna pratade och varmt var det! Grillen plockades fram och en del alkohol konsumerades.....ja kort sagt så hade vi en underbar kväll!                                             

                                   

Morgonen blev lite seg för min del....sist uppe men frukosten var dukad och klar...haha. GÖTT! Efter frukosten så var det dags för hemfärd igen. Suck....hade kunnat stanna kvar ett par dagar till! Lasse och Fotini är helt underbara! TACK för er gästvänlighet och vi hoppas att vi träffas snart igen! Skit att det ska vara så lång emellan ju....:(

Hemresan gick skapligt men fan så trötta vi var. MAX fick ett besök i Värnamo....mumma. Men minus för att det inte fanns lock till kaffet, går ju inte att ta med i bilen då. SKIT igen. Kaffe blev därför det första som bryggdes vi hemkomsten! En väldigt lyckad helg blev det och jag mår prima nu!! Tack även till min underbara pappa, du vet varför jag tackar och jag vet att du läser detta!!! Älskar dig mer än du någonsin kan förstå!

Nu så...Följande vecka på jobbet kommer kräva en del. Vi ska ju ha nyöppning eller öppning på riktigt eller....ja kalla det vad ni vill. Vi har ju inte öppnat på riktig ännu...haha. Så ni som besökt oss: Det har bara varit på låtsas!!! Nu laddar vi iaf om och laddar upp hela butiken med nya fina erbjudanden inför öppningen. Annonser ska publiseras och vaoro till annonserna ska beställas! Har mao hur mycket som helst att göra plus alla redovisningar som ska göras....men nu är jag ju laddad med energi igen så det är bara att gräva ner sig igen! Kul!! Ja jag gillart´.

Ha det gött!

PÖSS!

Låååånga da´r blir é.

Ja just nu gör jag inte annat än jobbar, 24-7, som de säger! Men fan va kul jag har!! Gillar´t. Har idag äntligen fått lite hjälp med att styra upp kontorsarbetet lite men jag har lång väg att vandra! haha det är tur att de har överseende med oss som precis öppnat! Har dock kunnat gå hem "tidigt" ett par dagar dvs efter ett 9 timmars pass, skönt. Blir förmodligen en sådan dag i morgon också. Har förberett dagen så j-vla bra om jag får säga det själv ju...haha. Kör jag som en idiot på morgonen och fixar upp veckan DR så kan jag planera esten av veckan efter lunch och göra alla rapporteringar som behövs, och då borde jag i rimlighetens namn kunna gå hem senast16. Men men mycket kan hända....

Kul insident idag då....fick en leverans med glass som vi inte ville ha men eftersom den var beställd av någon på etablering så var det bara att ta emot den....sen kom problemet. INGEN ledig frysbox....vi placerade om i dem vi hade och fick på så vis ner halva pallen med glass. Men vart FAN skulle vi göra av resten????????????? Ringde runt som idioter till alla som kunde tänkas ha en frys till övers och lyckades till slut hitta en på en affär i skänninge.....tur. Men problemet är bara uppskutet tills imorgon eftermiddag....då MÅSTE vi hämta dem! Hmmm hoppas vi säljer mycket glass tills dess.

Nu är det dax för bingen........ZZZZzzzz

Tills nästa gång: Ha de´...........

PÖSS

Sorry...

Jag får be mina trogna läsare om ursäkt för att jag inte skrivit på ett tag, men....de senaste veckorna har varit helt sjuka!! Har aldrig jobbat så mycket som nu och har aldrig haft så kul som jag har nu! Lovar att sätta mig ner snart och skriva mer ordentligt om vad som hänt senaste tiden!! Önskar att ni alla fick vara med om det jag har varit med om för det är sjukt kul!!! Jobbar jämt men jag gör det mer än gärna och jag gör det med ett leende på läpparna!

Nu är det dax att sova, ny dag i morgon.

PÖSS

 
 

RSS 2.0