Lite bilder från Götet :)

Här kommer ett urval av bilder från Beyonce koserten som Anna och jag var på :-) Det var sjuk bra....













Sen fick vi en rundtur på Universeum också! Tack Martin!! Det var en härlig upplevelse och vi kommer att planera in ett besök med hela familjen i sommar, Gisela bara måste få se detta ställe.....




Denna varelse var dock inte min favvo :)


Haha ingen panik....alla på en gång :)


Cool :)


En mini....


Hajar är alltid kul!


Vill ha i mitt akvarium, dock något för stoooora :)


En st Zebra haj....såg ut som han hade en paddel där bak.


Stoooor :)


Vilken fuling....bläckfisk


Hmmm ja inte var de söta!!


Isch.....


Den här var söt :)


Den här lilla apan var sötast :)


Hihi....gosig!


Tur att dom var bakom glas.....


Den här såg grymt giftig ut. Hungrig också tror jag för den följde oss med blicken hela tiden...haha

Sen tittade vi på 4 st annacondor (? stavning) men då var jag så skräckslagen så jag glömde att ta kort. Samt att det stod en manshatande kärring brevid och jämförde dessa ormar med män hon träffat haha.
Den ena ormen var såååå tjock, fick veta via insidertips att den slukat två hela harar...den tog tydligen sin egen och sen i bara farten så slukade han polarens hare också....han var fet kan jag lova....haha

Detta var allt för idag

PÖSS

Göteborg, Anna, Beyonce, Universeum

Ja.jag är nyss hemkommen från goa göteborg.
Har tillbringat måndag och tisdag hos älskade Anna. Vi har bara myst och myst och så myst lite till.
Vi har även hunnit gå på Beyonces konsert, druckit champagne. fnissat, pratat och pratat halva natten kändes det som, ögona gick i kors, skönt att vi redan krupit ner i sängen så det bara var att sluta ögonen och sova som en liten gris....
På tisdagn var vi i Annas Sovabutik.....åh den var stooooor :), sen har vi även hunnit med att gå på universeum också. Annas lille Martin jobbar ju där så han tyckte att lilla Carin från landet skulle få se detta fantastiska ställe!! Tack Martin! Det var en fantastisk upplevelse det också....synd bara att inte lilla söta apan fick följa med mig hem.

Dessa två dagar har varit helt fantastiska!!! Tack älskade Anna för två helt underbara dagar! Jag behövde detta! Det var som balsam för själen att få träffa dig igen :)

Bilder från resan kommer. Måste bara hitta kabeln till både kamera och telefonen! Håll ut!

PÖSS

PS Chessan prinsessan: Det var underbart att se dig också gumman!! Du vet att du är välkommen att bo hos mig när du vill:) ds

Det var ett tag sedan sist nu....

Ja många dagar har gått sen jag skrev sist.

Har helt enkelt inte haft tid att titta in här och skriva.

Vad har jag gjort då? Har det hänt nått spännande, något kul? Det käns som om dagarna bara springer iväg och att jag befinner mig i ett hjul, jag springer runt, runt men hittar inte ut.
Jag har hunnit med att jobba på mässa för första gången i mitt liv och det måste jag säga var något av det roligaste jag gjort på länge! Vilken karusell!! Det var en otroligt rolig upplevelse som jag gärna gör om!

Sen har ju lillskrutta fyllt hela 6 år! Hallå här....vart tar åren vägen? Tycker det känns som om det var igår hon var ett hjälplöst litet barn som inte klarade sig själv för fem öre, nu är det en bestämd ung dam som vet vad hon vill och klarar det mesta på egen hand. När hon känner för det ska tilläggas...haha. Ibland klarar hon inget själv....då ska det hjälpas med både det ena och det andra! Men men, det är väl så det är. Stor har hon blivit iaf och jag kan bara konstarera att åren går allt för fort, jag hinner inte med! På ett sätt så önskar jag ju att hon ska vara min lilla skrutta så länge som möjligt samtidigt som det är så skönt med självständigheten och att hon klarar sig på egen hand.
Födelsedagen blev super, Gisela njöt i fulla drag, kusinerna Amanda och David  var ju är från tidig fm till sen kväll vilket var väldigt lyckat! Morfar var ju här hela dagen oxå....vilken lekfarbror haha. Kan inte tro att han är 60+ inte, snarare 17. Dagen blev ju inte sämre kan jag lova när övriga kusiner kom, Tove och Michelle, med mamma och pappa, Johnjohn kom även han och dagen blev så bra som man som 6 åring kan önska.....det var en helnöjd Gisela som somnade på kvällen!

Tack alla som gjorde denna dag så underbar!!! Och tack till Grannarna på 17(Maria inräknad :) ) som kom dagen efter och gjorde den dagen lika lyckad! Ni är ju vårt andra hem, utan er skulle vissa dagar inte gå att få ihop. Ni finns alltid där när vi som mest behöver det!

Sen har maginfluensan besökt 13 men än så länge är det bara jag som blivit drabbad, kanske ätit något olämpligt bara, tycker att övriga familjen borde blivit drabbad annars!?

I morogn bär det av till jobbet igen, ska bli så skönt att komma in i vanliga rutiner igen, två dagar hemma i sjukt tillstånd kan få vilket humör som helst att sjunga till botten.

Mer då? Jo nedräkningen har börjat.....

På måndag åker jag till Götet för att träffa älskade Anna, det ska bli superkul. 6 dagar kvar  sen åker jag...... hihi.
Härligt!!!!

Nu ska jag slänga mig i soffan en stund igen....helt slut i kroppen efter gårdagen....

Pöss

RSS 2.0