Ja nu var det ju ett tag sedan jag uppdaterade...

Har inte hänt så mkt som jag velat dela med mig av här faktiskt. Mångafunderingar som vanligt men inget av någon större vikt!

Bitterhet....
Är det något att sträva efter? Varför välja att vara bitter när det går att välja lycka, glädje och bara att må/ha det bra!? Jag kan för mitt liv inte begripa hur valet kan vara Bitterhet!! Om livet suger så kan jag väl till viss del förstå att det valet kan göras pga av att det finns någon annan som orsakat smärta och elände men när livet endå tagit en bra vändning och livet kanske tom är bättre nu än innan.....är det inte tacksamhet, glädje och lycka som ska genomsyra då?? Kan ju börja fundera på om gräset var så mycket grönare på andra sidan eller om allt var så mycket bättre förr, men jag vet att det inte var så. Tror bitterheten kommer av att valet inte var ens eget, eller att det inte fanns ett val, att det som hände inte gick att styra över. Men ska det då behöva gå ut över alla andra.....nä inte om ni frågar mig! Så nu är det ju faktiskt så att valet är ditt eget, ingen annan kan påverka, dt enda som kommer hända är att du blir utanför....men valet är ditt, inte mitt eller någon annans.




Varför....
Varför söker vi efter spänningen, det förbjudna, det lite otillåtna....är det så tråkigt att bara vara....ja jag vet inte men jag söker efter svaret...vill gärna veta vad som rör sin i huvet på människor runt omkring mig. Har ni tankar och idéer.....skriv gärna ner dem!!


Mer sommarfunderingar kommer.....


//Kokka

RSS 2.0