Oj då....det hade jag aldrig vågat hoppas på....

Från att ha varit så långt ner på botten det går att komma (nästan iaf) så ser min tillvaro vädigt ljus ut....gillart...Har ju klivit av tåget som jag hoppade på inom McDonald´s världen och tagit mig en funderare på vad jag egentligen vill göra. Har kanske igen självklart svar på det ännu men jag har sökt hur många andra jobb som helst men inte fått napp. Inte förrens nu iaf. Trodde för det första att sista tåget på Donken hade gått men det visade sig idag vara helt fel. Blev idag tillfrågad om jag hade tid med ett litet samtal med "högsta" chefen innan jag gick hem och det tackade jag ja till. Fick då veta att sista tåget inte alls gått och att hon inte kände sig färdig med mig och trodde väl inte att jag var färdig med Donken heller. Jag har inget bra svar på det.... Förra veckan var jag på intervju för ett företag och deras regionschef ringde upp mig igår och undrade om jag hade möjlighet att träffa honom igen tillsammans med hans chef, börjar tro att detta kan leda till en anställning i någon lite mer ledande position...hmmm....me like. Blev även uppringd av ett annat företag som jag sökt jobb hos men som inte hade bohov just nu, de skulle anställa efter sommaren hade jag fått besked om. Helt plötsligt ringer de och har nu ett stort behov av personal, typ helst igår...*L*

Så från att ha blivit nobbad totalt så verkar det som om man helt plötsligt står med flera olika valmöjligheter! Kul...eller inte. Måste ju nu ta mig en allvarlig funderare på vad det faktiskt är jag vill göra när jag blir stor! Haha. Har iofs bara sökt jobb som jag verkligen vill ha så det är ju inte så att jag tror jag kommer ångra mig oavsett hur jag gör, möjligtvis kan jag ångra mig om jag stannar på Donken, har ju velat komma bort därifrån ett tag nu...Men ändå....man vet vad man har men man vet inte vad man får. Det jag vet är iaf att jag kommer ha svårt att tacka nej till det första företaget som jag var på intervju hos, är det så att de erbjuder mig en bra tjänst så kommer det nog förmodligen vara för bra för att säga nej till. Vet att en av mina kollegor kommer bli riktigt sur på mig om jag inte tar det! :) Kan vara min chans att faktiskt få visa vad jag går för! Kommer på mig själv nu när jag skriver att jag faktiskt redan bestämt mig....eller!?

Är det feghet som gör att jag tvekar, i så fall blir jag sur på mig själv, jag är inte en fegis.... Kan det kanske vara så att jag tvekar bara för att jag inte vill bli besviken om det visar sig att jag inte får jobbet? Ja, det låter som en rimlig förklaring tycker jag. Nu är det fan dags att ta fram den där personen som vet vad hon vill och som inte tvekar inför nya utmaningar!

Annars då...ska väl ställa mig framför spisen och steka lite färskpotatis och biffar, sugen...mmmm Gubben är i Vadstena med sina moppefrälsta vänner. Är nostalgiafton där igen. Tror att det var den första för säsongen...me like. Alltid lika kul att åka in dit och kika på gamla fina motorfordon. Vadstena är ju otroligt fint på sommaren så det brukar kunna bli en picnickorg med lite gott i samt en filt att sit6ta på. Sen kan jag sitta med hela familojen och bara mysa, härligt. Idag var det dock inget picnicväder så tösen och jag stannade hemma. Älsklingen min drog däremot på sig hela kostymen, 50 tal, och lastade moppen och drog. Förevigade honom på bild så det kommer senare! :)

Nu är det dags att göra nytta. Kanske tittar in senare och lägger in de tjusiga korten....

PÖSS

255246-6 Älskar er mina vänner!!

Summering och en hyllning!!!

255246-3255246-3255246-3255246-3255246-3255246-3255246-3255246-3

Dessa fina rosor vill jag skänka till min älskade Pappa som alltid finns när jag behöver honom, du finns där och du ställer upp och hjälper till utan förbehåll!! Du visar att du älskar mig oavsett, det är så skönt att veta att du älskar mig för den jag är!! Jag vill att du ska veta att jag älskar dig tillbaka! Önskar bara att du fanns lite närmre men den tiden kommer hoppas jag!  Tack Pappa för att du finns! ÄLSKAR DIG!

Så till föregående vecka....
Jag vill påstå att jag lyckades med det jag sa att jag skulle: Att göra förra veckan till månadens bästa! Hade en helt otroligt bra vecka med många stunder som åkte raka vägen in på pluskontot! Nu ska jag se till att göra denna vecka minst lika bra!

Hur går det med träningen inför vätternrundan då? Jo det fungerar fin fint! Igår var vi ute och tog ordentlig tur! Mjölby-Motala-Vadstena-Orlunda-Väderstad-Mjölby detta samantaget blir ca 7,5 mil, började hur bra som helst. Till Motala tog det knappt 1 timme...det ni, gillart. Det enda sura var väl den jobbiga motvinden sista biten, hem från väderstad var det motvind och småregn. Men det är lika bra att vänja sig, finns inga garantier för att det kommer att vara solsken och medvind i 30 mil runt vättern ju...haha Imorgon är det dags igen, då ska vi ut på ny runda men det blir nog bara en 4 mils tunda då. Men alla mil räknas....:) På torsdag ska jag lämna in min cykel på reparation, det blir nytt bakhjul, det gamla har spruckit. Eller rättare sagt fälgen är sprucken, och eftersom jag har en enligt cykelhandlarn antik cykel så var det inte allt för lätt att få tag på reservdelar, så nu fick jag köpa ett komplett hjul som de lovat att sätta dit åt mig. Tillåter min finanser så kommer jag även att investera i ett par trampor och nya skor också, ni vet sådana som man bara klickar fast. Nu har jag sådana som man måste spänna fast och med tanke på hur klantig jag kan vara så kommer jag ju att glömma att fötterna är fastspända och det resulterar att jag kommer köra omkull om jag måste stanna och väja för någon/något....haha Men som sagt var vi får se vad jag har råd att kosta på mig.

Jobbet som jag varit på intervju på då....hmmm...väntan känns olidlig...önskar att telefonen ska ringa NU! Ska jag stanna på Donken så krävs det ett himla bra erbjudande...Jag trivs ju på ett sätt men man vet ju aldrig vad som komma skall...eller vet man...hmmm.
ÖoB är väldigt lockande just nu iaf, intervjun kändes himla bra och med tanke på att det var de som ringde upp mig och frågade om jag ville komma dit så känns det väl ännu lite bättre men inget är självklart här i livet, det kan gå käpprätt åt helvete iaf! Men hoppet lever jag på än så länge. Det enda som kan kännas lite trist i samanhanget är väl att semestern brinner inne men det är också smällar man får ta. Om jobbet blir mitt så anställs jag från början av Juli och det är ju då jag har semester så det blir till att jobba hela sommaren istället. Men det kommer en sommar nästa år också så jag kan vänta tills dess! Huvudsaken är att Älsakde lilla Gisela får ledigt i några veckor iaf. Hon kommer aldrig orka med hösten/vintern annars. Men Kenta har ju semester att ta ut så det löser sig.

Nu ska jag ta och koka en kopp härligt Kaffe och gå ut och blossa lite, sen blir det nog sängen....ZZZzzzZZZzzz Trött är jag och tidig morgon är det imorgon....

Ha en underbar kväll och sov sött.

PÖSS

Nu så....

Äntligen har jag tagit kort på den fina knallgula tröjan. Så här ser den ut:

image16

Snygg som attan...haha Denna tröja ska jag alltså sitta och svettas i i 30 mil!! De´ni! Gillart´.

Prinsessan: Gråt inte, du kan få låna min om du vill. Ska bara tvätta den först! haha. Och jag håller med dig: Det var fan vad vi går om varandra just nu! Hur jobbas det nästa vecka då? Jag jobbar ju bara dagar...*L

Har ju varit på anställningsintervju idag igen, igår oxå, men de ville träffa mig en gång till. Måste ju vara för att jag är så himla trevlig ju!! Låter positivt när man sitter där med dem men det kan ju skita sig. Den som lever får se. Men jag har iaf bestämt mig. JAG VILL HA JOBBET! Så se nu till att ge det till mig oxå, annars blir jag sur som fan! Jag bara ska ha jobbet ju! mitt...mitt...mitt.

Nu ska jag gå till grannen och dricka Kaffe...

PÖSS

Den knallgula tröjan...

Blev visst lite tokigt i min förklaring av den knallgula tröjan. Här kommer en bättre. För ett antal år sedan så var vi ett gäng tjejer inkl. Carina (Vår chef) som cyklade tjejvättern på Donken. Detta var ett led i så kallad personalvård eller vad man nu kan kalla det. Vi som ställde upp och körde de nio milen fick startavgiften betald samt en KNALLGUL cykeltröja. Det är denna jag dammat av och använder mig utav. Lovar att ta en bild på den och lägga in här någon dag så att ni får se hur snygg jag är när jag trampar runt i krokarna. Idag är det vilodag så den tvättas....:) Kan behövas ibland, man är ju skapligt varm när man kommer hem efter en runda!!!

Idag har jag varit på möte med ÖoB igen, det srulade lite eftersom de dubbelbokat mig och en anna tjej, men eftersom de redan hade träffat mig förut så löste det sig väl på något konstigt vis. Hade fått jättegoda vitsord från deras regionschef som jag också träffat när jag var på intervju i Motala. Ove som jag pratade med ifdag skickade efter ett litet samtal hem mig och lovade att återkomma vilket han gjorde typ 20 minuter senare när jag lagom kommit hem till Mjölby! Det visade sig att Håkan, regionschefen hade blivit besviken över att inte fått träffa mig, han hade visst ett par frågor han ville ställa. Så nu blir det till att åka tillbaka imorgon IGEN! Fan vad trött jag blir på stul.... Vet inte om jag ska se det som något bra att han vill träffa mig eller om jag ska se det som något negativt....hmmm....tror ju faktiskt att jag vill ha jobbet! Eller inte.....har ju börjat trivas på Donken igen och har ju fått KANONarbetstider hela sommaren....BESLUTSÅNGEST!!!

Jaja vi får väl se vad som händer...ingen ide att fundera på något beslut innan jag vet om jag får det eller inte!

Middagsdags.

PÖSS!

Dags för en tur mot solnedgången...

Då var dagspasset på Donken avklarat... Har även hunnit med en runda i centrum, spanat in utbudet av roliga mobiltelefoner. Kunde dock inte bestämma mig för vilken modell jag ville ha så jag får vänta ett par dagar till tror jag, jag ska sova på saken iaf så får vi se vad som händer imorgon....:D

Väl hemkommna från stan så blev det lite pyssel här hemma, ladda tvättmaskinen, rinde Åsa, plocka in disk, laga mat, det blev fläskorv och potatismos. Samtidigt ringde min älskade pappa och blev riktigt avundsjuk på vår middag, han gillar den skarpt! LOvade att bjuda på det när han kommer över i juni. Han ska ju närvara vid min tur runt vättern, eller som jag brukar säga: Turen runt vattenpölen....haha. När vi lagom satt oss till bords så dök ju farbror Blixt upp och undrade när vi ska träna, tiden blev bestämd till kl 20.00, därav min rubrik...En tur mot solnedgången. Lagom tid tycker vi eftersom vi hoppas att det slutat blåsa tills dess.

255246-2


I morgon har jag en hektisk dag framför mig, jobba mellan 7-10 sen hem och fixa till sig lite, ska på möte på stadshotellet i Skänninge som förhoppningsvis leder till ett annat jobb, eller vill jag ha det....beslutsångest!!!!
Sen tillbaka till jobbet för att göra beställningar. Lagom klar med det så hoppas jag att uret är ca 14.30 senast!! För då måste jag hämta Gisela på dagis för att sen hinna till frisören kl 15.00 för att kapa av håret rejält!! Vill ha det typ Marie Fredriksson kort nu....hmmm ja ni vet så där kort som hon hade på Roxett tiden.

Nä tack nu får det vara nog skrivet om min dag. Uppdaterar hur det går imorgon... Dags att klä om...på med de sexiga brallorna och den Knallgula Tröjan som faktiskt gör reklam för McD Mjölby.

Ha det gott!
PÖSS!

Vaknat till liv igen....

Sååå...nu har jag sovit bort en hel dag men jag tror att det var vad som behövdes för nu mår jag bättre igen, ont i armen har jag men det är smällar man får ta när man är så klantig som jag...haha. Vaknade när mobillarmet ringde och det var bara att kasta sig in i bilen för att hämta Gisela på dagis ju. Efter det bar det av till Lunbyhallen och där inhandlade vi lite grönsaker och kebabsås. Jag tänkte försöka komponera ihop något gott av gårdagens middag. Trött på att slänga rester. Så idag får jag låta fantasin flöda, vi får se vad det blir av det hela. Blir det inget gott så ligger ju pizzerian runt hörnet.

Ska ut på tur med Blixten idag också, vi hade vilodag från cyklandet igår så idag är det dax igen. Får se hur långt det blir idag, men en liten tur ska det bli!

Nya starka pigga tag blir det imorgon.....

PÖSS 


255246-8
 

Vilken dag....

Denna dagen började så bra som jag hopades men fortsättningen blev väl inte lika lyckad...men jag får skylla mig själv. Peta aldrig på en kabel som det är ström i....Ska du in i en apparat så se till att slå av huvudströmbrytaren först!! De hade ganska kul åt mig på jobbet vill jag lova, de roliga replikerna bara haglade...Oj vad det strålar om dig idag och liknande..haha Har du laddat batterierna nu...typ. Så fortsatte det. Men laddningen av batterierna blev en riktig urladdning. Mådde inte alls bra och fick jorden huvudvärk istället! Så det blev till att åka hem istället! Så nu ska jag krypa ner och sova och hoppas att jag vaknar och mår bättre! För som jag skrivit: Detta ska bli månadens bästa vecka ju!! Ämnar att se till att det blir så! 

Känner mig som han som kört denna MC! *L*

255246-15

Tittar väl in senare och talar om hur det gått!
PÖSS!
 

Jag ska göra denna vecka till månadens bästa.... :)


Jag har höga förväntningar på den kommande veckan och jag ska göra allt som står i min makt för att göra den till den vackraste och bästa vecka denna månad och hoppas att den ska skapa glädje och lycka för både mig och mäniskorna runt omkring mig....

Jag riktigt känner hur energin kittlar inom mig, hoppas på att det beror på att all träning nu gett resultat, vaknar faktiskt på morgonen nu och känner mig pigg och glad, går faktiskt omkring och små myser....härlig känsla! Vill att den ska hålla i sig...... Av någon outgrundlig anledning så händer det allt för ofta att jag tappar denna känsla en bit in på vägen och får då börja om igen vilket är ganska surt! Men...nu har jag gett mig fan på att jag ska klara det! Denna vecka är MIN!!!

Idag har varit en bra dag, energin har funnits hela tiden och jag har känt glädjen hela dagen....känslan förstäks ju av att man får jordens bamsekram av en gosig dotter när jag hämtade på dagis också, kramade och ´pussade mig hela tiden. Stumpan var så härligt mysig och det stärker verkligen mitt redan så goda humör! Mmmmm underbart med en såå gosig tjeja ju.

Idag är för övrigt en vilodag i den bemärkelsen att vi inte ska träna, men imorgon är det dags igen! Vi körde stenhårt igår och det fungerade hur bra som helst! Fan va skönt det är att jag hittat en motionsform som jag gillar!! Nu gäller det att hänga i om vi ska orka de 30 milen runt vattenpölen ju...haha. Går det bra blir det att köra nästa år igen! Är det någon som vill hänga med? Hör av er!!

Nu ska jag och min lilla söta älskling baka plättbakelser....massor av sylt och grädde ska det vara i dem. Hmm om vi skulle ta och fixa lite mat innan också...haha Köttbullar och potatis kanske....något med köttfärs blir det iaf för det är det enda jag har upptinat.

Glömde ju....förlåt.... Måste ju skriva en hälsning till världens goaste granntjej ju... Vår Maria fyller ju 20 idag! GRATTIS! Är i DSanmark så det är inte svårt att lista ut vad hon gör... Ha en underbar födelsedag snygging! Vi ses senare i veckan när du kommer hem igen till Mjölby!

PÖSS


Ord bara ord...

...som enligt min vän Prinssesan bildar en känsla....och som svar kan jag bara säga att känslan finns där, inte altid men saker/personer är inte alltid som man tror...

Dagar som fylls av väntan, nätter som fylls av längtan. Timmar som går och jag försöker förstå. Varför lämnade du mig när jag behöver dig. Jag kommer alltid att hoppas att du vänder tillbaks till mig. Jag behöver dig än, jag saknar dig min vän, Du är en del av mig...

Minnen som alltid värmer andra gör bara ont och värker. Tårar som aldrig torkar fuktar min själ. Varför tog du så lätt på något som kändes så rätt. När du vände dig om och gick ur mitt liv tog du med en del av mitt inre och du lämnade mig kvar som ett urholkat skal....


Känner mig så ensam inatt, en vilsen själ som dansar i en lika vilsen värld. Ditt varma skratt hör jag ingenstans inatt. Jag saknar dig min vän, jag behöver dig igen. Så följ mig min vän jag vill bli hel igen. Så luta tillbaks till mig. Min vilsna själ söker ro och harmoni, så låt mig land mjukt utan att slå i.....

Minns mig som jag var en gång, då allting sjöng av livets sång. Minns du de tankar jag tänkte. Minns den vänskap jag dig skänkte.....

Jag saknar dig i kvällens tysta ensamhet, en hand i min, en vän att hålla av. Jag saknar dig när sol och vind ger bud om vår och du ej längre vid min sida går. Jag saknar dig och kommer alltid att minnas dig....

Att livet var vänligt och vackert, ja det tog man för givet. Jag önskar jag var liten igen och fortfarande trodde på livet...

Pöss
 

 

RSS 2.0