faan vad trött jag är...

just nu funderar jag på om jag vet vad jag gett mig in i! Vet inte om jag orkar mer just nu, kul har jag men just nu är jag bara såååå trött! Fan att man inte har all kunskap man behöver med en gång! Skulle underlätta en hel del, men det är ju lite av det roliga, att lära sig under resans gång! Men just nu tvivlar jag lite på mig själv, är väl för at tjag känner mig trött och sliten. Vet ju att jag kan och jag vet vad jag vill, men ibland vid vissa korta stunder så funderar jag på om det är värt det!?

Jag älskar mitt jobb och jag är stolt över min personal, men fan också....just nu vill jag bara sova!

Ja vad ska jag säga...

....bitterhet! Va fan lägg ner. Vem orkar bry sig!? Jag lever mitt liv på mitt sätt, med mina egna problem, med mina värderingar. Jag har varken tid ork eller lust just nu att ta tag i dina problem, som jag för övrigt inte tycker är ett problem! Hur länge ska du orka hålla på. Glöm det som varit och var glad och tacksam för det liv du har idag! Det skulle jag vara om jag var du!

Ibland vill du bara väl men det kanske blir vädigt fel pga av sättet du gör det på! Låt saker ta lite tid. Låt det komma av sig självt, vissa saker måste få ta tid. Låter man det inte få den tid det behöver så kommer det bara att explodera rakt upp i ansiktet på en själv och slutresultatet blir helt fel. Låt allt som hänt, all information som kommit fram sjunka in. Ge det lite tid så kommer detta att lösa sig till det bästa. Stressa inte, det blir bara fel!

Det här kommer helt fel just nu.....skulle vilja hjälpa till på mitt sätt.....men nu får ni klara er själva. Denna vecka har jag inte tid för annat än mig, kommer vara väldigt ego! Dags att plocka fram bitchen på riktigt! Har nog inte gjort det förut men se upp! The bitch is back! Försöker du köra över mig en gång till så ska du få veta att du lever!
Denna vecka finns bara jag, min familj, mitt jobb. Min familj kommer visso inte att få se mig speciellt mycket men det är de medvetna om! Vi får plocka ihop det så bra vi kan så att vi klarar av veckan. Respekt för varandra är vad som krävs! Vi fixar detta.

Och till dig som tvivlar på vad jag håller på med: Kom igen när det är över! Har du nått att säga då så varsågod! Jag är blond men jag är faan inte dum i huvet! Men vill du ha en fight så kom igen! Ge mig allt du har, jag tål det!
Vet vad du är ute efter och jag säger bara det, kom igen då! Tror du att du kommer lyckas? No way! Give me your best shot! Jag är redo för fighten och jag kommer slåss med näbbar och klor för att få som jag vill! Jag vet vad jag kan och jag vet vad jag vill. Jag kommer inte förlora mot dig! Så backa medans du kan för sen är det försent! Du har mest att förlora på detta!


PÖSS

Idag är det....

en bättre dag :) Känner mig sprudlande glad och väldigt mycket IN LOVE! Ja idag är jag Lycklig, lyckligare än jag känt mig på länge. Trots att jag vet vilken vecka som väntar mig.....kommer jobba dygnet runt nästa vecka men det kommer vara värt det!

PÖSS

Fy för faan vad surt!

Vissa dagar ska man visst inte gå ur sängen har jag hört! Idag var det en sådan dag! Förbannat! Allt som kan gå fel har gått fel idag och jag börjar bli jävligt trött på den här fredagen, kan den inte ta slut NU! Gå och lägg dig då säger ni säkert, men gör jag det så brakar väl sängfaan ihop.....så bra dag har jag haft! Någon som vill byta? Jag byter med vem som helst! 

Pöss
 

Bästa och värsta dagen...

Denna dag har varit väldigt blandad måste jag säga. Den har varit normal, dålig, hemsk och faktiskt helt underbar. Jag har idag verkligen värdesatt två av mina kollegor otroligt mycket. Läser de det här så vet de vilka de är. Tack för att ni fanns där för mig idag. Ni fanns där av två helt olika skäl, men jag uppskattar ert stöd och er som personer. TACK!!! Jag behöver er och jag litar på er till 100%. Fan va skönt med sådana kollegor. Jag tog mig genom dagen i ett stycke iaf och det är det viktiga. Nu kommer jag ta nya tag och jag måste verkligen se till att använda den kompetens som finns i min närhet! Fick många goda råd i dag och jag tog till mig av dem alla.

Den bästa delen av dagen var när jag pratade med pappa. Han ska ju flytta hem nu! Som jag längtat, har ju alltid varit pappas flicka och det är klart att 20 år utan pappa i närheten har satt sina spår....jag känner bara en sådan enorm glädje över att han äntligen får vara med på nära håll och dela vår vardag, vår tillvaro. Han slipper höra allt via en telefon. Tänk bara att kunna sätta sig i bilen och åka till pappa på en snab kopp kaffe....bara en sån lite grej men ack så viktig! Åh...jag är verkligen superglad över detta!! Har min bror at tacka för detta till stor del....Puss på dig brorsan! Älskar dig!

Har ytterligare en person att Tacka idag....haha....man kan tro att det är thanksgiving idag....har massor att vara tacksam över käner jag. Åsa min vän, vi träffas knappt längre, båda har många järn i elden och jag har varit urusel på at höra av mig men ändå så finns du där när jag behöver dig som bäst!! Tack snälla älskade vän för att du är Du! Och Tack för hjjälpen idag.... :) Hade behövt prata mer med dig på eftermiddagen men jag tar det nästa gång vi hörs av! Bara vetskapen om att du fanns där för mig gör mig stark! Vetskapen om att du finns och vill lyssna, stötta och ge råd räckte idag, Värdesätter dig mer än du anar! Love you!

Nu har jag hyllat er tillräckligt för en dag....ni får ju inte bli kaxiga  :)

Kvällen avlöpte senare utan några större problem, hmmm ja förutom Giselas mega utbrott vid hämtning på dagis då.... Tur att man kan konsten att behärska sig ibland. City G fick ett besök av oss och sen bar det av hemåt där Jennie satt och väntade. Käkade pizza gjorde vi...mmm vet att jag inte ska men jävlar va gott det var! Får motionera bort det nästa vecka, ska sätta igång på allvar med träningen igen då har jag tänkt....

Nu sitter jag här helt slut i både kropp och själ....får bli sängen nästa!

PÖSS

RSS 2.0