Trött...


Är tröttare än vanligt idag. Var på fest hos Runsven igår och invigde deras nyrenoverade lokaler. Nice! Det hela började med förfest hemma hos Mattias, för att sedan promenera bort till Festen. Skänninge är ju inte stort om vi säger så. Det började med champagne och det sitter ju aldrig fel...haha Mingla runt bland folk är riktigt kul, men det var lite jobbigt när alla vet vem jag är fast jag inte hade en aning om vem de är....... Har nu fått ansikten på de jag bara pratat med i telefonen med tidigare och det var kul. Bordsplacering var det till maten. Mästerkocken från TV4 var där och fixade käket. Förrätt- laxsoppa av något slag, riktigt god och varm. Mums. Varmrätt- Tja vad var det egentligen....det v ar tre olika små uppläggningar, en med vad jag tror var makrill, rökt var den iaf, sen var det en med rostbiff och en till oidentifierad historia som var riktigt god. Till detta serverades någonform av pastagratäng eller vad jag nu ska kalla det för. Pasta var det iaf. Varmrätten var väl synd att kalla varm, god var den men den var knappt fesljummen...... Sen kommer vi till det bästa....Efterrätten- Hjortronpannacotta (hmm osäker på stavningen där men ni förstår kanske vad jag menar) Den var riktigt smarrig. Till detta var det ju även kaffe! Smakade riktigt gott så där på kvällskvisten.

Hade inte druckit speciellt mycket alkohol på förfesten, utan tänkte att det tar vi i baren sen, som för övrigt var en fri bar! Allt¨å bara att ta för sig....GRATIS!! Men vad händer....jag agerar vuxet!!! haha. JAg hämtar vatten!!!!!! Jag drack endast en cider från baren och en öl till maten! Fattar ni! Här hade jag tillgång till gratis bar....och jag väljer VATTEN! Jaja hade lika kul ändå....släppte loss på dansgolvet hela kvällen....var på väg att ta en taxi hem vid tolvsnåret men Maria fick mig att stanna kvar och jag är glad för det för fy fan va kul vi hade! 02,30 tänd lamporna och musiken tystnar....fan...vi som hade sååå kul! aja....det var bara att hoppa in i den väntande bilen utanför och åka hem....TACK snälla Maria och Magnus för att ni körde hem mig! Slapp vänta på taxi! Skönt!

Idag mår jag helt OK, trött är jag ju men det beror nog bara på att jag inte brukar vara ute och svänga de lurviga hela natten ju! *L* Det måsta jag snart göra om igen....kul!

Nu är det dags att fixa till sig lite igen, vi har bestämt att det blir sen lunch ute idag. Vi har noll fantasi vad det gäller att laga mat...så det får kocken göra åt oss....ska bli riktigt nice!

Till vi hörs igen...Ha Dé!

PÖSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0